Përfitimet

TwinTech No Frost: Mbron prodhimin, parandalon grumbullimin e akullit

Sistemi i ftohjes së dyfishtë i TwinTech® No Frost ofron qarkullim të veçantë të ajrit mes frigoriferit dhe ngrirësit. Kjo ruan nivelin e duhur të lagështisë në frigorifer për të ndihmuar që ushqimi të mos thahet, ndërkohë që parandalohet akumulimi i akullit në frigorifer.

Pamje e pastër, me DesignLine

Pamja premium e frigoriferit-ngrirësit do të plotësojë kuzhinën moderne në mënyrë të përsosur, me linjat e tij të pastra dhe dizajnin plotësisht të rrafshët. Në mënyrë që të mund t’i gëzoheni një finiture të bukur pa probleme.

Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow

Ushqimi mbahet në mënyrën më të mirë me MultiFlow, që ruan temperaturë dhe lagështi të qëndrueshme në të gjithë frigoriferin tuaj, duke mbrojtur përbërësit nga tharja – ose ngrirja në murin e pasmë. Ushqimi qëndron i shijshëm, deri në pazarin tuaj të radhës.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone