Mundësitë e lidhjes

Mundësitë e lidhjes

Mirë se vini në shtëpinë inteligjente të Electrolux

Me gamën tonë të pajisjeve me lidhje rrjeti, Electrolux fokusohet te krijimi i përvojave unike për klientët tanë, qoftë kur janë receta të shijshme dhe udhëzime për ta çuar gatimin në një nivel më lart ose këshilla dhe kujdes i personalizuar për t'i mbajtur rrobat më të freskëta për më gjatë. Ndaj jini më në kontroll që punëve qoftë në shtëpi apo diku tjetër me monitorimin, telekomandën, komandat zanore, pamjet e më tej me përvojën tuaj me lidhje rrjeti nga Electrolux.

Kuzhina

Hani ushqime më të shijshme duke marrë maksimumin nga pajisjet tuaja me aplikacionin My Electrolux. Zgjeroni horizontet tuaja në gatim me furrën tuaj me avull. Plus, regjistrojini më lehtë pajisjet tuaja, gjeni informacione dhe shërbime të përshtatura, kontaktoni me Electrolux, shkarkoni manuale etj.

 

Shkarkojeni në App Store

Shkarkojeni në Google Play

 

Larja e rrobave

Me aplikacionin My Electrolux Care, mund të komandoni në distancë pajisjet për larjen e rrobave nga smartfoni juaj. Përdorni veçorinë Care Advisor (Këshilluesi i kujdesit) për të marrë udhëzime eksperte rreth mënyrës së pastrimit sa më mirë të rrobave tuaja. Dhe me My Favourites (Të preferuarat e mia), mund të ruhen cilësime specifike për artikujt që vishni shpesh.

 

Shkarkojeni në App Store

Shkarkojeni në Google Play

Mirëqenia

Tani mund të përfitoni një mjedis të pastër të brendshëm me pastruesit e ajrit, kondicionerët dhe fshesat tona me korrent me lidhje rrjeti. Shkoni një hap më tej duke i komanduar me anë të zërit, thjesht kërkojani Google. Uluni dhe pushoni ndërsa produktet tona kujdesen për shtëpinë tuaj.

Google dhe Google Play janë marka tregtare të Google LLC.

 

Shkarkojeni në App Store

Shkarkojeni në Google Play