Zbulo

Lavastoviljet

ComfortLift

Po aq delikate sa edhe ju me pjatat, ComfortLift e ngre skarën e poshtme të lavastoviljes suaj në një lartësi më komode.

Shiko ComfortLift në veprim

Lavastovilja ComfortLift është e para e llojit të vet, që ju jep akses praktik te enët. Mekanizmi unik ngritës që lejon që rafti i poshtëm të ngrihet drejt përdoruesit, ndihmon si ngarkimin ashtu edhe shkarkimin. Eksploroni funksionin e lehtë të ngritjes dhe kapacitetin me tre sirtarë, bashkë me pamjen elegante pa ndërprerje të ComfortLift.

 • 1
  Krahu spërkatës satelitor

  Dizajni unik i krahut garanton larje dhe shpëlarje efikase çdo herë. Edhe këndet më të vështira janë arritur.

 • 2
  TimeBeam®

  Statusi i ciklit të lavastoviljes suaj, si edhe koha e mbetur, ndriçohen në mënyrë elegante në dysheme.

 • 3
  ComfortRails

  Amortizuesit e veçantë lejojnë që koshat e lavastoviljes suaj të rrëshqasin pas në vend. Delikate, e qetë dhe e butë me enët tuaja.

U thoni mirupafshim njollave të ujit

Teknologjia e re AirDry e Electrolux e hap automatikisht lavastoviljen tuaj në pjesën e fundit të ciklit. Natyrshëm për të arritur performancën maksimale në tharje ndërkohë që reduktohen me efikasitet njollat e ujit dhe kostot e energjisë. Tani mund të siguroheni që kur t’i nxirrni, enët tuaja të jenë plotësisht të thata (dhe pa njolla).

Në duar të sigurta

SoftSpikes® dhe SoftGrips i mbajnë gotat tuaja në vend në mënyrë delikate. Gjithçka ndërsa cikli special GlassCare 45° lan me temperaturë të reduktuar. Më pas ajo i shpëlan me 60° përpara se t’i ftohë me delikatesë. Kjo i mbron gotat tuaja nga krisjet dhe gërvishtjet.

Nuk do t’i lani më gotat me dorë

Për ato gota vërtet speciale që kanë nevojë për pak më shumë dashuri, Electrolux ka zhvilluar GlassBasket të vlerësuar me çmime. Kurseni kohë dhe arrini rezultate plot shkëlqim me hapësirën e ngarkimit dhe mbajtjes së sigurt për deri 8 prej gotave tuaja më delikate.

Dizajni i vlerësuar me çmime

Lavastoviljet plotësisht të integruara të ComfortLift® kombinojnë dizajnin e vlerësuar me çmime me teknologjinë më të fundit. Mekanizmi unik ngritës që lejon që rafti i poshtëm të ngrihet drejt përdoruesit, është vlerësuar me çmimin prestigjioz të dizajnit iF.

Gjej lavastoviljen më të mirë për ty