Enëlarëse me qëndrim të lirë

700 GlassCare
Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe xixë me enëlarësen 700 GlassCare. SoftGrips dhe SoftSpikes tona unike i mbajnë me delikatesë gotat tuaja në pozicionin e duhur.
700 GlassCare
  • dish-airdry-icon
  • dish-satelliteclean-icon
  • dish-softspikes-softgrips-icon-blue
Teknologjia jonë inteligjente AirDry realizon tharje natyrale me ajër të freskët.
Shiko të gjitha 700 GlassCare
700 GlassCare
Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe xixë me enëlarësen 700 GlassCare. SoftGrips dhe SoftSpikes tona unike i mbajnë me delikatesë gotat tuaja në pozicionin e duhur.
Shiko të gjitha 700 GlassCare
700 GlassCare
  • dish-airdry-icon
  • dish-satelliteclean-icon
  • dish-softspikes-softgrips-icon-blue
Teknologjia jonë inteligjente AirDry realizon tharje natyrale me ajër të freskët.