Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESS42220SW

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESS42220SW

Heq më shumë se 99,9999% të baktereve dhe viruseve*

Funksioni ExtraHygiene ju jep performancë maksimale të pastrimit me kujdes higjenik. Me funksionin ExtraHygiene, faza përfundimtare e shpëlarjes nxehet deri në 69°C dhe e mban temperaturën të lartë për minimumi 10 minuta për të dezinfektuar pjatat tuaja, duke hequr më shumë se 99,9999% të baktereve dhe viruseve*.

*Analizuar për Micrococcus luteus dhe MS2 bacteriophage në analiza të jashtme të kryera nga Swissatest Testmaterialien AG më 2021 (Nr. i raportit të analizës 20212029).

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESS42220SW

Tharje e frymëzuar natyrshëm

Teknologjia jonë e re AirDry përdor rrjedhë të natyrshme të ajrit për të përfunduar tharjen. Hap derën me 10 cm në pjesën e fundit të ciklit derisa të jeni gati të shkarkoni. Një mënyrë e natyrshme për të marrë performancë maksimale të tharjes ndërsa me efikasitet pakësoni kostot tuaja të energjisë.

Uji prek çdo cep me Krahët me spërkatje të dyfishtë

Çdo gotë dhe pjatë mbulohet dy krahët rrotullues me spërkatje të pjatalarëses. Spërkatësit sigurojnë se uji futet në çdo cep, në mënyrë që pjatat tuaja të dalin vezulluese. Në të dy, koshin e sipërm dhe të poshtëm.

QuickLift - ndryshoni lartësinë e koshit edhe kur është i ngarkuar plot

Pavarësisht nëse ngarkoni ose hiqni pjatat, bëjeni në mënyrë të rehatshme me koshin QuickLift. Edhe kur koshi i sipërm është i ngarkuar plot, sistemi QuickLift ju lejon të ngrini dhe ulni shpejt sirtarin tuaj për të futur pjata dhe mjete të kuzhinës të formave dhe madhësive të ndryshme.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone