Zgjidhni kategorinë e aspiratorit të gatimit

Krijoni atmosferën ideale në kuzhinën tuaj me larminë tonë të aspiratorëve që ofrojnë integrim të njësuar dhe performancë të lartë pa zhurmë.

 

Ajër i pastër kuzhine me aspiratorët tanë me efikasitet energjie

Shijoni gatimin me familjen dhe miqtë në një kuzhinë të freskët. Me nivele të reduktuara të zhurmës dhe një vlerësim energjie prej A dhe më lart, aspiratorët tanë pastrojnë ajrin në mënyrë më efikase, duke krijuar një atmosferë mikpritëse.


Zbuloni aspiratorët Electrolux EcoLine

Bëjeni kuzhinën zemrën e shtëpisë tuaj me ajër të pastër dhe ndriçim të përmirësuar

Aspiratorët Electrolux ofrojnë nxjerrje të fuqishme por të qetë, duke e mbajtur ajrin të pastër dhe kuzhinën të rehatshme. Dhe me ndriçimin e përmirësuar, është e lehtë për të parë qartë – që të mund të bëni ushqim me shije më të mirë sa herë që gatuani.

 • Pan and pot on stove with graphic above.
  ASPIRATOR ME PËRDORIM PA DUAR

  Funksioni Hob2Hood® lidh pianurën me aspiratorin përmes valëve duke jua mbajtur kuzhinën të freskët në çdo kohë. Aspiratori rregullon automatikisht cilësimin e ventilatorit sipas nxehtësisë që zgjidhni në pianurë. Filloni të gatuani dhe aspiratori do të bëjë pjesën tjetër.

 • Man cooking in kitchen
  QETËSI DHE EFIKASITET

  Aspiratori SilenceTech ofron nxjerrje të fuqishme me zhurmë minimale. Ai largon në heshtje avullin dhe aromat nga kuzhina juaj – edhe me fuqinë maksimale – që të mund të krijoni ushqime të shijshme në një mjedis të qetë.

 • Close-up of hood light panel
  NDRIÇIM MË I MIRË

  Me ndriçimin LED me efikasitet energjie, aspiratorët tanë ofrojnë dukshmëri të shkëlqyer të hapësirës suaj të gatimit. Ideal për të kontrolluar recetat, për t'u hedhur një sy tenxhereve dhe tiganëve, dhe për të krijuar një atmosferë të këndshme kuzhine.

Produkti më i njohur

700 Hob2Hood®

Hob2Hood kontrollon automatikisht fuqinë nxjerrëse dhe dritat. Lërjani 700 Hob2Hood rregullimin e ventilatorit ndërsa ju përqendroheni te çastet kyçe të gatimit të tuaj.

Të rejat

800 Breeze

Harrojeni të folurin e lartë për shkak të ventilatorit kur uleni për të ngrënë me familjen dhe shokët falë 800 Breeze Hood. Aktivizoni funksionin me prekjen e një butoni sapo të mbaroni gatimin dhe aspiratori e freskon ajrin në qetësi për gjashtëdhjetë minuta.

Mësoni më shumë rreth aspiratorëve tanë

Nga modele të stilizuara deri tek ato më diskrete, aspiratorët tanë ndihmojnë në krijimin e ambientit të duhur për kuzhinën, ndërsa i përshtaten më së miri dizajnit të kuzhinës suaj. Mësoni gjithçka që keni nevojë për të gjetur aspiratorin e duhur për kuzhinën tuaj.