3 rezultatet
3 rezultatet
Rendit sipas
 • Skuqni ushqim me deri nё 90% mё pak yndyrё dhe deri nё 50% mё pak kalori.*
 • Skuqni, gatuani, bëni rosto dhe gatuani në skarë.
 • Pastrim i lehtë, me pjesë të sigurta për t’u larë në pjatalarëse.
 • Skuqje me ajër dhe avull – dyfish e mirë
 • Skuqni ushqim me deri nё 90% mё pak yndyrё dhe deri nё 50% mё pak kalori.*
 • Ushqime më të shëndetshme me gatim me avull
 • Kapërceni supozimet me funksione të gatimit të paracaktuara
 • Pastrohet lehtë dhe e sigurtë në pjatalarëse
 • Ngrënia e shëndetshme e bërë e lehtë
 • Madhësi që kursen hapësirë pa kompromentuar aftësinë e gatimit
 • Kapërceni supozimet me funksionet e gatimit të paracaktuara
 • I lehtë për t’u pastruar dhe i sigurt për t’u futur në pjatalarëse
 • Kujtues praktik për përzierjen
Krahasim
/ 3