Two people relaxing in livingroom

Informacion ligjor

Më poshtë mund të gjeni informacione rreth përmbajtjeve të ndryshme të kërkuara ligjore.

 • ABC stats logo
  Etiketa e re e energjisë

  Mësoni rreth rregullave të reja të Komisionit Evropian dhe identitetit vizual të etiketave të efikasitetit të energjisë.

 • Paper logo
  Kushtet e përgjithshme të uebsajtit të Electrolux

  Duke dhënë miratimin dhe duke përdorur sajtin ose duke shkarkuar materiale nga sajti, ju pranoni të ndiqni kushtet tuaja të përgjithshme. 

 • Person and padlock icon
  Deklarata e privatësisë

  Këtu mund të gjeni informacione në lidhje me llojin e të dhënave tuaja personale që grumbullojmë, për çfarë i grumbullojmë, me kë i ndajmë dhe çfarë të drejtash mund të keni.