NJOFTIM PËR COOKIE

 

PËRDORIMI I COOKIES

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne do të përdorim cookies për t’u siguruar që të merrni përvojën më të mirë. Këto cookies mund të kenë lidhje me ju, preferencat tuaja apo pajisjen tuaj. Informacioni zakonisht nuk ju identifikon drejtpërdrejt, por mund t'ju japë një përvojë më të personalizuar në internet.

Në vizitën e parë nga pajisja (d.m.th., kompjuteri, telefoni inteligjent apo tableti), do të shfaqet një banderolë cookie ku mund të pranoni të gjithë cookies apo të zgjidhni cilësimet e cookies.

Gjithmonë mund të ndryshoni cilësimet tuaja të cookie përmes qendrës së preferencave. Sidoqoftë, bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ndikojë në përvojën tuaj për faqen dhe shërbimeve që jemi në gjendje t’ju ofrojmë.

QENDRA E PREFERENCAVE

 

KONTROLLUESI

Kontrolluesi përgjegjës i të dhënave tuaja personale është AB Electrolux (publ) dhe/ose njësia lokale e Electrolux. Ju lutemi vizitoni www.electroluxgroup.com/privacy/eurgroupcompanies për të gjetur identitetin dhe informacionin e kontaktit të njësisë përkatëse të Electrolux në Evropë. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës se si i trajtojmë të dhënat tuaja personale në përgjithësi, ju lutemi vizitoni Deklaratën tonë të Privatësisë së të Dhënave.

ÇFARË JANË COOKIES?

Cookies janë skedarë me tekst të vegël, të krijuar nga faqja e internetit të vizituar, që përmbajnë të dhëna. Ata ruhen në pajisjen e përdoruesit për t'i dhënë përdoruesit qasje në funksione të ndryshme.

Cookies u krijuan për të ia dalë mbanë kufizimeve në teknologjinë e internetit. Faqet në internet janë 'pa shtet' - që do të thotë se ato nuk kanë kujtesë dhe nuk mund të kalojnë lehtë informacionin ndërmjet tyre. Pra, cookies sigurojnë një lloj kujtese për faqet e internetit.

Cookies lejojnë që një faqe në internet të njohë pajisjen e një përdoruesi. Ato gjithashtu lejojnë përdoruesin të lundrojë në mënyrë efektive mes faqeve, të ruajë preferencat dhe të fitojë një përvojë përgjithësisht të përmirësuar. Ato gjithashtu mund të përdoren për të përshtatur marketingun bazuar në mënyrën se si faqe të ndryshme u shfletuan nga përdoruesi.

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM I COOKIES

Më poshtë ju lutemi gjeni informacione rreth cookies që përdorim dhe se pse i përdorim ato.

Kategoritë e Cookies

Skedarët e domosdoshëm të personalizimit

Këto cookies janë të nevojshme për funksionimin e faqes në internet dhe nuk mund të çaktivizohen në sistemet tona. Ato zakonisht janë vetëm përgjigja e caktuar për veprimet e bëra nga ju që përbëjnë një kërkesë për shërbime, të tilla si vendosja e preferencave tuaja të privatësisë, hyrja në llogari apo plotësimi i formularëve. Mund ta vendosni shfletuesin tuaj që të bllokojë ose t'ju lajmërojë për këto cookies, por disa pjesë të faqes nuk do të funksionojnë më pas. Këto cookies nuk ruajnë asnjë informacion personal të identifikueshëm.

Skedarët e personalizimit për performancën

Këto cookies na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut në mënyrë që të mund të masim dhe të përmirësojmë performancën e faqes sonë. Ato na ndihmojnë të dimë se cilat faqe janë më shumë dhe më pak të preferuara dhe të shohim se si vizitorët lëvizin nëpër faqe. I gjithë informacioni që mbledhin këto cookies përmblidhet dhe për këtë arsye është anonim. Nëse nuk i lejoni këto cookies, ne nuk do të dimë kur e keni vizituar faqen tonë dhe nuk do të jemi në gjendje të monitorojmë performancën e saj.

Skedarët funksionalë të personalizimit

Këto cookies mundësojnë që faqja e internetit të ofrojë funksionalitet dhe personalizim të përmirësuar. Ato mund të vendosen nga ne apo nga ofrues të palëve të treta, shërbimet e të cilëve i kemi shtuar në faqet tona. Nëse nuk i lejoni këto cookies, atëherë disa ose të gjitha këto shërbime mund të mos funksionojnë siç duhet.

Skedarët shënjestrues të personalizimit

Këto cookies mund të vendosen përmes faqes sonë nga partnerët tanë reklamues. Ato mund të përdoren nga këto kompani për të krijuar një profil të interesave tuaja dhe për t'ju shfaqur reklama të përshtatshme në të tjera faqe. Ato nuk ruajnë informacione personal të drejtpërdrejt por bazohen në identifikimin unik të shfletuesit tuaj dhe pajisjes së internetit. Nëse nuk i lejoni këto cookies, do të vini re reklama më pak të përzgjedhura.

Skedarët e personalizimit për rrjetet sociale

Këto cookies vendosen nga një sërë shërbimesh të mediave sociale që ne kemi shtuar në faqe për t'ju mundësuar që të ndani përmbajtjen tonë me miqtë dhe rrjetet tuaja. Ato janë të afta të gjurmojnë shfletuesin tuaj përmes faqeve të tjera dhe të ndërtojnë një profil të interesave tuaja. Kjo mund të ndikojë në përmbajtjen dhe mesazhet që shihni në faqet e tjera të internetit që vizitoni. Nëse nuk i lejoni këto cookies mund të mos jeni në gjendje të përdorni apo të shihni këto mjete të shpërndarjes.

Kohëzgjatja

Session Cookies

Session Cookies ruhen veç përkohësisht në kujtesën e shfletuesit dhe shkatërrohen kur shfletuesi mbyllet.

Ne përdorim session cookies për funksionet thelbësore të faqes dhe për t'u siguruar që faqet të dërgohen në shfletues sa më shpejt dhe sa më me efikasitet që të jetë e mundur.

Persistent Cookies

Persistent cookies ruhen në kompjuterin tuaj, kështu që kur ta fikni dhe ta ndizni përsëri, ato mund të jenë akoma aty.

Persistent cookies krijohen duke u dhënë atyre një datë skadence. Nëse ajo datë e skadimit arrihet, ato do të shkatërrohen nga kompjuteri. Informacioni që nuk është ndryshuar në faqen e internetit që nga vizita juaj e fundit do të mblidhet lokalisht nga pajisja juaj. Informacioni i ri do të përditësohet.

Cookies të Palës së Parë dhe të Palës së Tretë

First Party Cookies

First-party cookies vendosen nga faqet tona të internetit. First party cookies vendosen ose merren nga faqja e internetit vetëm kur përdoruesi po e viziton atë, kështu që ato normalisht nuk mund të përdoren për të ndjekur aktivitetin ose për të kaluar të dhëna nga një faqe në tjetrën.

Third Party Cookies

Third Party cookies vendosen nga një palë e tretë për shembull për analiza të internetit apo sondazhe në internet.

Ato zakonisht vendosen në një faqe në internet përmes skripteve apo etiketave të shtuara në faqen e internetit. Ndonjëherë këto skripte gjithashtu do të sjellin funksionalitete shtesë në faqe, të tillë si bërjen të mundur të ndarjes së përmbajtjes përmes rrjeteve sociale.

Si të menaxhoni third-party cookies

Ju lutemi vini re se ky Njoftim për Cookie nuk përfshin dhe se ne nuk jemi përgjegjës për asnjë third-party cookies.

Përveç cookies për performancë, palët e treta gjithashtu ndonjëherë sigurojnë, për shembull butonat "Pëlqeni" apo "Ndani" në faqen tonë të internetit. Këto funksione mund të përdoren nga vizitorët e faqes sonë të internetit për ta rekomanduar atë dhe përmbajtjen e saj dhe për të ndarë rekomandime në mediat sociale. Cookies gjithashtu ruajnë informacione se si vizitorët i përdorin këta butona dhe funksione për të mundësuar përmirësimin e faqes në internet.

Third Party cookies mbledhin informacione lidhur me sjelljen e shfletimit të lidhur me pajisjen tuaj dhe po përdoren për ta bërë marketingun më të rëndësishëm për ju. Ju mund të hiqni dorë nga Third Party-cookies për qëllime marketingu në https://youronlinechoices.com/.

Për disa funksione të tjera specifike në faqet tona të internetit, ne gjithashtu përdorim palë të treta, për shembull kur vizitoni një faqe në internet me video klipe apo lidhje në YouTube. Këto video apo lidhje (apo përmbajtje tjetër nga palë të treta) mund të përmbajnë third-party cookies për të identifikuar që pajisja juaj ka vizituar faqen tonë të internetit.

Ne ju inkurajojmë të lexoni informacionin lidhur me integritetin në njoftimet përkatëse për Third Party cookies të faqes në internet. Më poshtë, ne kemi renditur disa nga ato:

YouTube/Google

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest

Si të menaxhoni cookies të shfletuesit

Përveç revokimit të një pëlqimi në përputhje me sa më sipër, ju gjithashtu mund të çaktivizoni cookies duke konfiguruar cilësimet në shfletuesin tuaj. Për ta bërë këtë, ndiqni udhëzimet që gjenden zakonisht në menunë poshtë skedave "Ndihmë", "Mjete" ose "Redakto". Përmes cilësimeve në shfletuesin tuaj mund të fshini gjithashtu cookies të vendosur tashmë.

Sidoqoftë, ju lutemi vini re se çaktivizimi i cookies mund të çaktivizojë gjithashtu disa funksione në faqet tona të internetit. Udhëzimet se si të konfiguroni cilësimet në disa shfletues mund të gjenden në lidhjet më poshtë:

Google Chrome

Microsoft Edge

Microsoft Internet Explorer

Mozilla Firefox

Opera

Apple Safari


Sinjalizuesit e Web, Pixel, Plug-ins, dhe teknologji të tjera të ngjashme

Faqet tona të internetit mund të përdorin sinjalizues të web, pixel, plug-ins dhe teknologji të tjera të ngjashme (të referuara kolektivisht si "teknologji gjurmuese") që na lejon neve dhe palëve të treta të gjurmojmë përdorimin e faqeve tona të internetit. Një teknologji e tillë gjurmimi është e fiksuar në faqen tonë të internetit dhe përdoret në pajisjen tuaj kur hyni dhe ngarkoni faqen tonë të internetit.

BAZAT LIGJORE PËR PËRPUNIMIN

Baza ligjore për përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale është miratimi apo ideja që përpunimi është i nevojshëm për qëllimet e interesit tonë legjitim.

Ne përpunojmë të dhënat tuaja të vendndodhjes për t'u siguruar që mund t'ju ofrojmë shërbime apo tregtarë shitjesh më të afërt me vendndodhjen tuaj aktuale. Ky funksionalitet do të përdoret në të gjithë faqen tonë të internetit. Miratimi për këtë merret përmes shfletuesit tuaj dhe mund të përshtatet brenda cilësimeve të shfletuesit.

TË DREJTAT TUAJA DHE INFORMACIONET E KONTAKTIT

Kontrolluesi përgjegjës i të dhënave tuaja personale është AB Electrolux (publ) dhe/ose njësia lokale e Electrolux. Please visit www.electroluxgroup.com/privacy/eurgroupcompanies për të gjetur identitetin dhe informacionin e kontaktit të njësisë përkatëse të Electrolux.

Nëse dëshironi të ushtroni të drejtat tuaja të subjektit të të dhënave ose nëse keni ndonjë pyetje tjetër lidhur me këtë Njoftim për Cookie, ju lutemi paraqisni kërkesën tuaj në www.electroluxgroup.com/privacy.

Detajet e kontaktit për Oficerin tonë për Mbrojtjen e të Dhënave:

AB Electrolux (publ)
Data Protection Officer
105 45 Stockholm
Sverige
privacy@electrolux.com
www.electroluxgroup.com/privacy

Ne mund të bëjmë ndryshime dhe shtesa në këtë Njoftim për Cookie. Ne ju inkurajojmë që të lexoni tani këtë rregullore dhe më pas për të qenë të përditësuar mbi mënyrën se si i përdorim ne cookies.

Ky Njoftim për Cookie u përditësua për herë të fundit në janar 2021.