1 rezultati
1 rezultati
Rendit sipas
  • Gëzojuni aksesit pa probleme dhe të sigurt të furrës
  • Një kyç i sigurt ju lejon të piqni Me duar të lira.
  • Kapësja e lehtë e bën instalimin e raftit të thjeshtë.
Krahasim
/ 3