Zgjidhni lavatriçen-tharëse PerfectCare

Me larje dhe tharje kaq delikate, mund të kujdeseni edhe për pëlhurat tuaja më delikate. Dhe të gjitha në një pajisje. Lavatriçet tona tharëse ju kursejnë kohë, energji dhe hapësirë, pa sakrifikuar në rendiment. Gjithçka duke zgjatur sakaq jetën e pëlhurave tuaja më delikate.

Lavatriçe-tharëse tona më efikase

ZGJIDHJA JONË MË INTELIGJENTE

Sistemi 900 DelicateCare

Lavatriçja-tharëse 900 ju jep sigurinë për të larë e tharë rrobat, madje edhe mëndafshin e puplat. Sistemi DelicateCare me pompë nxehtësie përshtat temperaturat dhe lëvizjen e kazanit sipas pëlhurës. Edhe të mëndafshtat dalin me deri në 50% më pak rrudha.

PRODUKTI YNË MË I NJOHUR

Sistemi 700 DualCare

Sistemi DualCare pastron rrobat në një cikël të përshtatshëm tharje-tharje. Sipas llojit të pëlhurës dhe peshës së rrobave, rregullon temperaturën dhe lëvizjen e kazanit për kujdes maksimal. Siguron që pëlhurat të duken e ndihen si të reja për më gjatë.

Gama jonë

Rrobave u kushtohet kujdesi i duhur në çdo cikël, me temperaturë dhe lëvizje të përshtatur të kazanit.
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi SteamCare krahasuar me FreshScent
 • Sistemi DualCare
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi DelicateCare
Parapërzien detergjentin dhe zbutësin për pastrim më të shpejtë dhe efikas – fibrat mbrohen.
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi SteamCare krahasuar me FreshScent
 • Sistemi DualCare
 • Sistemi UltraCare
Rregullon automatikisht ciklet sipas llojeve të rrobave dhe peshave të ngarkesës.
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi SteamCare krahasuar me FreshScent
 • Sistemi DualCare

*Ofrohet vetëm në produkte të përzgjedhura.

Etiketa të reja të energjisë

Komisioni Evropian ka hequr sistemin e vjetër të etiketimit të energjisë D-A+++ drejt një vlerësimi të thjeshtuar A-G me tregues të përditësuar rendimenti. Ai i ndan pajisjet në të gjithë shkallën e energjisë, duke ju ndihmuar të bëni zgjedhje të informuara.