Udhëzuesi i blerjes

Gjeni furrën e përkryer për nevojat tuaja

Hapësira dhe vendndodhja

Matni hapësirën tuaj. Të gjitha furrat kërkojnë të paktën 60 cm gjerësi ndërsa lartësia mund të variojë. Shikoni se cilën furrë mund të zgjidhni bazuar në lartësitë e mëposhtme:

72-90 cm – një furrë dyshe – e disponueshme vetëm në Mbretërinë e Bashkuar

60 cm – një furrë standarde teke

45 cm – furra kompakte për t’u përshtatur lehtësisht në një hapësirë më të ngushtë

90 cm – furrë speciale ekstra e gjerë inkaso

Këshillë: Kurseni hapësirë pa bërë kompromis me funksionet – një furrë kompakte me mikrovalë ju lejon të gatuani, piqni në skarë, të ringrohni ose të shkrini çdo gatim me rezultate të shkëlqyera.

Kapaciteti

Nëse keni familje të madhe ose keni shpesh miq, duhet të zgjidhni një furrë me kapacitet më të madh që mund të përballojë gatimin e ushqimeve më të mëdha. Kapaciteti i furrës matet në litra.

70+ litra – e përkryer për familje të madhe

40-70 litra – e përkryer për një shtëpi me tre deri katër persona

35-40 litra – ideale për një ose dy persona

Këshillë: Një furrë me pozicione rafti shtesë ju lejon të gatuani më shumë gatime njëkohësisht.

Gatimi

Metoda e gatimit që preferoni mund të ndikohet nga zgjedhja e furrës suaj.

Avull – Ndërsa nxehtësia skuq dhe thek pjesën e jashtme, avulli e mban lagështirën brenda. Rezultati është një gatim jashtëzakonisht i njomë për mish, peshk, zarzavate dhe jo më pak, ëmbëlsira.

Skarë – Një furrë me skarë të veçantë ju jep më shumë zgjedhje kur përgatitni një ushqim. Shijoni një teksturë krokante skare, pa dalë nga shtëpia.

Pjekje -  Me një furrë me ventilim mund të gatuhen tarta dhe kekë të nivelit profesionist falë shpërndarjes së njëtrajtshme të nxehtësisë.

Nuk po arrini të vendosni? – Një furrë me avull me shumë funksione mund t’i bëjë të gjitha këto më lart.

Pastrimi

Furrat me funksionet e mëposhtme kujdesen vetë për pastrimin.

Furrat me vetëpastrim – Furrat pirolitike nxehen deri në 500 gradë C, duke i kthyer papastërtitë në një pluhur të imët që thjesht fshihet me leckë.

Shtresat katalitike – Shtresat katalitike thithin njollat e yndyrës dhe aktivizohen duke u nxehur rregullisht në 220 gradë C. Yndyra oksidohet duke e lënë sipërfaqen të pastër.

Pastrimi me avull – Një ekran diskret ju kujton se është koha për të pastruar. Më pas, furra përdor avullin për të liruar yndyrën e fortë dhe mbetjet, prandaj mjafton një e kaluar lecke për ta pastruar plotësisht furrën.

Acqua Clean – Lagështira brenda furrës krijon avull për të liruar yndyrën e fortë dhe mbetjet e mbetura në sipërfaqe. Prandaj, mund të arrini një pastrim natyror, pa u munduar.

Këshillë: Veshja kundër shenjave të gishtërinjve e bën pamjen e jashtme të duket e përkryer dhe kërkon më pak pastrim.

Zgjidhni pajisjen tuaj

Sido që të dëshironi të gatuani, qoftë kur është një darkë për dy vetë, një gatim vetëm për ju apo kur keni një grup me miq, Electrolux ka furrën e duhur për ju.

Eksploro furrat tona

Gama Flex

Prakticitet maksimal për jetesën moderne. Linja jonë Flex ofron prakticitet maksimal për të shfrytëzuar në maksimum hapësirën dhe kohën që keni.

Ushqime të shijshme dy herë më shpejt

Furra CombiQuick® shkurton kohën që duhet për të përgatitur ushqimet që ju pëlqejnë. Ushqimi gatuhet dy herë më shpejt duke kombinuar ventilatorin e ajrit të nxehtë, programin e furrës me shumë funksione dhe regjimin e mikrovalës. Kështu gatuani ushqime të shijshme dy herë më shpejt.

Furra 800 CombiQuick

 • Gatuani gatimet tuaja të preferuara me Fast Cooking
 • Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up
 • Kontrollojeni furrën tuaj në distancë me aplikacionin My Electroux
 • Fast cooking

  Shijoni ushqime të thekura me mocarelë të shkrirë dhe pulë të lëngshme dhe të pjekur në skarë në mikrovalë. Funksioni shtesë i skarës nënkupton se mund të shijoni gatimet tuaja të preferuara - më shpejt.

 • Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up

  Funksioni ynë Fast Heat Up sigurohet që furra të jetë gati kur të jeni edhe ju. Me një kohë më të shkurtër nxehjeje paraprake krahasuar me nxehjen tradicionale, momentet që do të kurseni mund t’i ktheni në ushqime të paharrueshme.

 • Ushqimet e shijshme të lehta tani me lidhjen me valë

  Asistenti që ju ndihmon të planifikoni dhe përgatisni ushqimet, të kontrolloni furrën, të blini ushqimet që ju nevojiten dhe ju ndihmon gjithashtu të bëheni kuzhinier më i mirë me udhëzime inteligjente hap pas hapi.

Ruan nxehtësi të njëtrajtshme, në çdo cep të furrës.

Me furrën SurroundCook®, çdo gjë nga pulat krokante deri te mafishet delikate, gatuhen në mënyrë të njëtrajtshme. Furra jonë sigurohet që temperatura e brendshme të jetë kudo e njëtrajtshme, ndërsa ventilatori qarkullon ajrin dhe nxehtësinë. Prandaj nuk është më nevoja të ktheni gatimet apo të rregulloni tavat.

Furra 600 SurroundCook®

Furra 600 SurroundCook®

 • Ventilatori SurroundCook sigurohet që të shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme sasia e duhur e nxehtësisë, kudo në furrë – në çdo moment
 • Mund të gatuani madje edhe disa tava në të njëjtën kohë, të gjitha do të gatuhen në mënyrë të njëtrajtshme
 • Nuk është më nevoja t’i rrotulloni gatimet kur kalon gjysma e kohës së gatimit
 • pastries in oven
  Gatim uniform me gatimin në shumë nivele

  Nxehtësia shpërndahet në mënyrë uniforme në çdo cep të furrës dhe kjo nënkupton se mund të keni besim se çdo gjë në furrën tuaj do të gatuhet në mënyrë uniforme. Edhe nëse i vendosni tabakatë mbi njëra-tjetrën – do të merrni rezultate gatimi dhe pjekjeje uniforme, në çdo rast. Kurseni kohë duke përdorur këtë funksion të shpejtë dhe efikas.

 • salmon in oven
  Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up

  Funksioni ynë Fast Heat Up sigurohet që furra të jetë gati kur të jeni edhe ju. Me një kohë më të shkurtër nxehjeje paraprake krahasuar me nxehjen tradicionale, momentet që do të kurseni mund t’i ktheni në ushqime të paharrueshme.

 • cleaning oven
  Pastrim pirolitik për pastërti të përkryer

  Funksioni i vetëpastrimit pirolitik e bën procesin e pastrimit të furrës plotësisht të lehtë. Furra nxehet deri në një temperaturë që e kthen në hi yndyrën dhe mbetjet e ushqimit, që më pas mund të fshihet thjesht me një leckë të njomë.

  * Në modele të caktuara

MODELET E REKOMANDURA

Me furrën SurroundCook®, çdo gjë nga pulat krokante deri te mafishet delikate, gatuhen në mënyrë të njëtrajtshme. Furra jonë sigurohet që temperatura e brendshme të jetë kudo e njëtrajtshme, ndërsa ventilatori qarkullon ajrin dhe nxehtësinë. Prandaj nuk është më nevoja të ktheni gatimet apo të rregulloni tavat.

Furra CombiQuick® shkurton kohën që duhet për të përgatitur ushqimet që ju pëlqejnë. Ushqimi gatuhet dy herë më shpejt duke kombinuar ventilatorin e ajrit të nxehtë, programin e furrës me shumë funksione dhe regjimin e mikrovalës. Kështu gatuani ushqime të shijshme dy herë më shpejt.

Gama Pro

Çdo gatim mund të jetë një përvojë e vërtetë kur gatuani me furrat e gamës Pro. Pjesa e jashtme krokante dhe e artë me lëng brenda tani mund të jetë standardi i ri për çdo ushqim tuajin. Bëjeni avullin pjesë të gatimit tuaj të përditshëm me furrat e gamës Pro dhe sillini shijet tuaja të preferuara në një nivel më lart.

Rezultate si në restorant me avullin

Furra 900 SteamPro me Steamify® ju lejon të gatuani, piqni dhe gatuani me avull gatime me rezultate profesioniste. Tani mund të përgatisni në shtëpi edhe sous-vide. Për ushqim me cilësi restoranti, thjesht zgjidhni temperaturën dhe funksioni Steamify® përshtat për ju cilësimet e duhura të avullit.

Furra 900 SteamPro

Furra 900 SteamPro

 • Përshtat cilësimet e duhura të avullit me temperaturën e zgjedhur
 • Përdorim i lehtë me ekranin me prekje TFT dhe asistentin e integruar që ju ndihmon me gatimin
 • Dizajn elegant dhe premium që i përshtatet kuzhinës suaj moderne
 • cooking fish with sous vide
  Arti i përkryer i sous-vide

  Sillni përsosmërinë dhe përgatisni sous-vide në shtëpi. Temperaturat e kontrolluara me saktësi janë të rëndësishme për të përgatitur sous-vide, dhe falë teknologjisë sonë precize, ato janë të thjeshta për t’u arritur. Qeset me vakum sjellin aromë më të mirë, ndërsa avulli ruan shijen dhe lëndët ushqyese.

 • man looking at app on smartphone
  Ushqimet e shijshme të lehta tani me lidhjen me valë

  Asistenti që ju ndihmon të planifikoni dhe përgatisni ushqimet, të kontrolloni furrën, të blini ushqimet që ju nevojiten dhe ju ndihmon gjithashtu të bëheni kuzhinier më i mirë me udhëzime inteligjente hap pas hapi.

 • chicken and food sensor
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Falë sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përkryera në çdo rast. Kjo ju lejon të monitoroni procesin e gatimit duke matur temperaturën e brendshme të ushqimit. Madje do t’ju njoftojë kur ushqimi juaj të jetë gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe ndalon gatimin.

Më shumë shije për të provuar

Falë furrës 800 SteamBoost, është e lehtë që shijet të mos humbasin. Furra jonë multifunksionale ju lejon të shtoni avull në nivele të veçanta. Dy funksionet kombinojnë avullin dhe nxehtësinë për pjekje dhe gatim, ndërsa një funksion përdor vetëm avull – ideal për zarzavate dhe peshk.

Furrë 800 SteamBoost

Furrë 800 SteamBoost

 • Thjesht vendosni temperaturën e gatimit dhe furra kujdeset për cilësimet e avullit me ndihmën e Steamify
 • Ekran me prekje që ju sjell të gjitha cilësimet me vetëm pak klikime
 • Funksioni i vetëpastrimit pirolitik
 • preparing salmon with salt and herbs
  Steamify®, asistenti juaj i avullit

  Funksioni ynë Steamify® e bën krijimin e gatimeve edhe më të thjeshtë. Vendosni temperaturën e gatimit që zakonisht përdorni dhe furra i rregullon automatikisht cilësimet, prandaj ushqimi juaj gatuhet me avull deri në perfeksion. Për ushqim të shëndetshëm dhe më të shijshëm, ju prezantojmë ekspertin tonë të avullit.

 • steam regeneration
  Rigjenerimi me avull

  Furrat tona me avull i bëjnë ushqimet e mbetura të kenë një shije si të sapo gatuara — thjesht përdorni funksionin e rigjenerimit me avull për të ngrohur sërish bukën, makaronat, orizin, patatet dhe shumë më tepër. Ruajeni shijen dhe freskinë e shijes së ushqimeve të mbetura.

   

 • chicken and food sensor
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Falë sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përkryera në çdo rast. Kjo ju lejon të monitoroni procesin e gatimit duke matur temperaturën e brendshme të ushqimit. Madje do t’ju njoftojë kur ushqimi juaj të jetë gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe ndalon gatimin.

 • salmon in oven
  Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up

  Funksioni ynë Fast Heat Up sigurohet që furra të jetë gati kur të jeni edhe ju. Me një kohë më të shkurtër nxehjeje paraprake krahasuar me nxehjen tradicionale, momentet që do të kurseni mund t’i ktheni në ushqime të paharrueshme.

Avulli. Standardi juaj i ri për shijen.

Me furrën SteamCrisp® gatimet tuaja do të jenë të një niveli më të lartë. Si? Nxehtësia tradicionale e furrës përmirësohet përmes prezantimit të avullit. Prandaj, jo vetëm që do të keni gatime krokante dhe ngjyrë ari nga jashtë, por falë natyrës ruajtëse të shijes së avullit, ushqimi është i lëngshëm, i butë dhe me shije të njëtrajtshme brenda.

Furra 700 SteamCrisp®

Furra 700 SteamCrisp®

 • Kombinoni nxehtësinë dhe avullin dhe përgatisni gatime të përkryera krokante nga jashtë dhe të lëngshme brenda
 • Teknologjia HotAir ju lejon të nxehni furrën edhe më shpejt
 • Funksioni i vetëpastrimit pirolitik
 • chicken in oven tray
  SteamCrisp®

  Avulli është standardi i ri në kuzhinë. Me furrën SteamCrisp gatimet tuaja do të jenë të një niveli më të lartë, sepse nxehtësia tradicionale e furrës plotësohet me avull. Të gjitha ushqimet tuaja do të jenë krokante dhe ngjyrë ari nga jashtë, ndërsa brenda ushqimi është i lëngshëm dhe i butë.

 • chicken and food probe on cutting board
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Sensori ynë i ushqimit ju lejon të monitoroni në mënyrë precize procesin e gatimit dhe të arrini rezultate të përkryera sipas shijes suaj personale.

 • cleaning oven
  Pastrim pirolitik për pastërti të përkryer

  Funksioni i vetëpastrimit pirolitik e bën procesin e pastrimit të furrës plotësisht të lehtë. Furra nxehet deri në një temperaturë që e kthen në hi yndyrën dhe mbetjet e ushqimit, që më pas mund të fshihet thjesht me një leckë të njomë.

  * Në modele të caktuara

 • salmon in oven
  Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up

  Funksioni ynë Fast Heat Up sigurohet që furra të jetë gati kur të jeni edhe ju. Me një kohë më të shkurtër nxehjeje paraprake krahasuar me nxehjen tradicionale, momentet që do të kurseni mund t’i ktheni në ushqime të paharrueshme.

Për pjekje të shijshme, thjesht shtoni avull

Por, 600 SteamBake nuk kufizohet vetëm me pjekjen. Shijoni lazanja, peshk, madje edhe pulë të pjekur. Gjithçka që duhet të bëni, është të ndiqni recetën.

Furra 600 SteamBake

Furra 600 SteamBake

 • Butoni i avullit që shton avull në procesin e gatimit
 • Nuk do t’i thani më bukët, kekët dhe gatimet e tjera të furrës
 • Furrë me shumë funksione
 • chicken and food probe
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Sensori ynë i ushqimit ju lejon të monitoroni në mënyrë precize procesin e gatimit dhe të arrini rezultate të përkryera sipas shijes suaj personale.

 • cleaning oven with cloth
  Pastrim pirolitik për pastërti të përkryer

  Funksioni i vetëpastrimit pirolitik e bën procesin e pastrimit të furrës plotësisht të lehtë. Furra nxehet deri në një temperaturë që e kthen në hi yndyrën dhe mbetjet e ushqimit, që më pas mund të fshihet thjesht me një leckë të njomë.

  * Në modele të caktuara

 • led display on oven
  Cilësime precize me ekranin LED të kohëmatësit

  Çlironi potencialin e plotë të furrës suaj me vetëm pak shtypje të butonit. Ekziston një numër cilësimesh të ndryshme që ju japin kontroll më të madh të gatimit. Ekrani i pastër prej xhami me butona me prekje ju jep akses të shpejtë në të gjitha funksionet dhe mund të mbështeteni me siguri te rezultatet e përkryera – edhe nëse largoheni nga kuzhina për një moment.

 • baked cookies on tray
  Even Cooking, i shpejtë dhe efikas

  Sistemi ynë Even Cooking qarkullon nxehtësinë nëpër furrë, duke u siguruar që gjithçka të gatuhet në mënyrë të njëtrajtshme. Gjithçka pa qenë nevoja për ta kthyer gatimin nga ana tjetër. Me teknologjinë tonë, furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

MODELET E REKOMANDURA

Me furrën SteamCrisp® gatimet tuaja do të jenë të një niveli më të lartë. Si? Nxehtësia tradicionale e furrës përmirësohet përmes prezantimit të avullit. Prandaj, jo vetëm që do të keni gatime krokante dhe ngjyrë ari nga jashtë, por falë natyrës ruajtëse të shijes së avullit, ushqimi është i lëngshëm, i butë dhe me shije të njëtrajtshme brenda.

Falë furrës 800 SteamBoost, është e lehtë që shijet të mos humbasin. Furra jonë multifunksionale ju lejon të shtoni avull në nivele të veçanta. Dy funksionet kombinojnë avullin dhe nxehtësinë për pjekje dhe gatim, ndërsa një funksion përdor vetëm avull – ideal për zarzavate dhe peshk.

Furra 900 SteamPro me Steamify® ju lejon të gatuani, piqni dhe gatuani me avull gatime me rezultate profesioniste. Tani mund të përgatisni në shtëpi edhe sous-vide. Për ushqim me cilësi restoranti, thjesht zgjidhni temperaturën dhe funksioni Steamify® përshtat për ju cilësimet e duhura të avullit.

Gama Sense

Duam që ju të fokusoheni plotësisht te gatimi i ushqimeve të shijshme në kuzhinën tuaj – punën e bezdisshme lërjani pajisjeve tona në dorë. Me përdorimin e teknologjisë Hob2Hood, pianura juaj kontrollon me efikasitet cilësimet e aspiratorit tuaj- që do të thotë se mund të fokusoheni në momentet e ngrënies dhe gatimit në kuzhinë.

CookView® e monitoron ushqimin tuaj

Asnjëherë mos humbisni asgjë me kamerën e furrës CookView®. Teknologjia jonë inovative shfaq imazhe live në celularin tuaj, prandaj nuk është nevoja të shkoni të shikoni përmes derës së furrës. Kështu, ju mund të fokusoheni për të krijuar salcën apo garniturën e përkryer. Ne kujdesemi për shijen.

Furra 900 CookView®

Furra 900 CookView®

 • Ndiqni kryeveprat tuaja ndërsa gatuhen në furrë përmes pajisjes suaj smart – falë kamerës CookView brenda furrës
 • Pastrim automatik me avull
 • Qëndroni në kontroll të plotë të gatimit tuaj brenda furrës
 • adjusting temperature on oven
  Steamify®, asistenti juaj i avullit

  Vetëm vendosni temperaturën dhe furra cakton nivelin e duhur të avullit, duke ju dhënë konfidencën që të gatuani me avull dhe të gatuani ushqime të shijshme.

 • couple reading newspaper in couch
  Ushqimet e shijshme të lehta tani me lidhjen me valë

  Asistenti që ju ndihmon të planifikoni dhe përgatisni ushqimet, të kontrolloni furrën, të blini ushqimet që ju nevojiten dhe ju ndihmon gjithashtu të bëheni kuzhinier më i mirë me udhëzime inteligjente hap pas hapi.

 • chicken on cutting board
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Falë sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përkryera në çdo rast. Kjo ju lejon të monitoroni procesin e gatimit duke matur temperaturën e brendshme të ushqimit. Madje do t’ju njoftojë kur ushqimi juaj të jetë gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe ndalon gatimin.

 • touch display on oven
  Ekran me prekje, për asistencë eksperte

  Ekrani ynë me prekje me ngjyra të plota ofron një përvojë intuitive dhe përmes tij mund të aksesoni lehtë 3 funksionet më të rëndësishme. Prandaj, nuk është nevoja të lëvizni lart e poshtë për të gjetur proceset e preferuara. Është rruga e shkurtër për të pasur ushqime të shijshme.

Njihuni me kuzhinierin tuaj personal – AssistedCooking

Me AssistedCooking është si të keni kuzhinierin tuaj personal. Zgjidhni ushqimin që do të gatuani dhe furra vendos programin dhe kohën e duhur për ju – me nxehje paraprake më të shpejtë. Dhe mund t’i ruani madje cilësimet për t’iu përshtatur shijeve tuaja.

Furra 800 AssistedCooking

Furra 800 AssistedCooking

 • Një numër programesh furre të paraprogramuara – thjesht zgjidhni atë që ju nevojitet
 • Ruani cilësimet tuaja të preferuara
 • man and woman reading newspaper in couch
  Ushqimet e shijshme të lehta tani me lidhjen me valë

  Asistenti që ju ndihmon të planifikoni dhe përgatisni ushqimet, të kontrolloni furrën, të blini ushqimet që ju nevojiten dhe ju ndihmon gjithashtu të bëheni kuzhinier më i mirë me udhëzime inteligjente hap pas hapi.

 • chicken on cutting board
  Gatim preciz me sensorin tonë të ushqimit

  Falë sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përkryera në çdo rast. Kjo ju lejon të monitoroni procesin e gatimit duke matur temperaturën e brendshme të ushqimit. Madje do t’ju njoftojë kur ushqimi juaj të jetë gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe ndalon gatimin.

 • LED display on oven
  Gatim i asistuar me ekranin LCD

  Të gjitha cilësimet dhe funksionet që ju nevojiten afishohen qartë në ekranin LCD. Gjithçka që ju nevojitet, vetëm pak prekje larg. Zgjidhni programin AssistedCooking që ju përshtatet më mirë dhe krijoni magjinë në furrën tuaj.

 • cleaning oven with cloth
  Pastrim pirolitik për pastërti të përkryer

  Funksioni i vetëpastrimit pirolitik e bën procesin e pastrimit të furrës plotësisht të lehtë. Furra nxehet deri në një temperaturë që e kthen në hi yndyrën dhe mbetjet e ushqimit, që më pas mund të fshihet thjesht me një leckë të njomë.

  * Në modele të caktuara

Rruga më e shkurtër për t’i gatuar recetat siç duhet

Furra me sensorin e ushqimit ju lejon të monitoroni nga afër temperaturën e brendshme të ushqimit. Dhe madje do të fiket kur të arrijë temperaturën e duhur. Ju prezantojmë rrugën e shkurtër për të gatuar biftek të butë dhe lazanja të shijshme.

Furra 700 SenseCook®

Furra 700 SenseCook®

 • Sensori i ushqimit mat temperaturën e brendshme të ushqimit , prandaj do të dini saktësisht se kur është i përkryer dhe gati
 • Furra do të fiket kur të arrihet temperatura e dëshiruar
 • LED display on oven
  Gatim i asistuar me ekranin LCD

  Të gjitha cilësimet dhe funksionet që ju nevojiten afishohen qartë në ekranin LCD. Gjithçka që ju nevojitet, vetëm pak prekje larg. Zgjidhni programin AssistedCooking që ju përshtatet më mirë dhe krijoni magjinë në furrën tuaj.

 • cleaning oven with orange cloth
  Pastrim pirolitik për pastërti të përkryer

  Funksioni i vetëpastrimit pirolitik e bën procesin e pastrimit të furrës plotësisht të lehtë. Furra nxehet deri në një temperaturë që e kthen në hi yndyrën dhe mbetjet e ushqimit, që më pas mund të fshihet thjesht me një leckë të njomë.

  * Në modele të caktuara

 • cooking salmon in oven
  Kurseni kohë me funksionin Fast Heat Up

  Funksioni ynë Fast Heat Up sigurohet që furra të jetë gati kur të jeni edhe ju. Me një kohë më të shkurtër nxehjeje paraprake krahasuar me nxehjen tradicionale, momentet që do të kurseni mund t’i ktheni në ushqime të paharrueshme.

 • cookies on kitchen counter
  Even Cooking, i shpejtë dhe efikas

  Sistemi ynë Even Cooking qarkullon nxehtësinë nëpër furrë, duke u siguruar që gjithçka të gatuhet në mënyrë të njëtrajtshme. Gjithçka pa qenë nevoja për ta kthyer gatimin nga ana tjetër. Me teknologjinë tonë, furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

MODELET E REKOMANDURA

Furra me sensorin e ushqimit ju lejon të monitoroni nga afër temperaturën e brendshme të ushqimit. Dhe madje do të fiket kur të arrijë temperaturën e duhur. Ju prezantojmë rrugën e shkurtër për të gatuar biftek të butë dhe lazanja të shijshme.

Me AssistedCooking është si të keni kuzhinierin tuaj personal. Zgjidhni ushqimin që do të gatuani dhe furra vendos programin dhe kohën e duhur për ju – me nxehje paraprake më të shpejtë. Dhe mund t’i ruani madje cilësimet për t’iu përshtatur shijeve tuaja.

Asnjëherë mos humbisni asgjë me kamerën e furrës CookView®. Teknologjia jonë inovative shfaq imazhe live në celularin tuaj, prandaj nuk është nevoja të shkoni të shikoni përmes derës së furrës. Kështu, ju mund të fokusoheni për të krijuar salcën apo garniturën e përkryer. Ne kujdesemi për shijen