Ngrirësit me qëndrim të lirë

Fleksibël, si kur bëhet fjalë për përdorimin e hapësirës, ashtu edhe përdorimin e energjisë, ngrirësit tanë me qëndrim të lirë vijnë me shumë konfigurime të dobishme, të përshtatura për zakonet tuaja të gatimit dhe kuzhinën tuaj.