UDHËZIMET MBI BLERJEN

Gjeni tharësen e rrobave perfekte për ju

Hapësira dhe vendndodhja

Nëse ju doni një tharëse indipendente, ose një inkaso që është për t'u përshtatur me dizajnin e kuzhinës suaj, ju duhet të siguroheni që pajisja të jetë e  përshtatshme. Çfarë hapësire keni?

60 cm gjerësi - Një tharëse standarde do t'i përshtatet hapësirës suaj

< 60cm gjerësi - Një tharëse kompakte është e përkryer për hapësirat më të vogla - ju mund ta vendosni edhe në mur për të maksimizuar hapësirën tuaj. Përndryshe, nëse keni një lavatriçe me hapje ballore, ju mund ta vendosni tharësen standarde sipër saj.

Sugjerim: Probleme hapësire? Konsideroni blerjen e një tharëse-lavatriçe kompakte 2-in-1

Kapaciteti

Sa herë në javë e përdorni tharësen tuaj?

Më pak se 4 herë në javë - nëse bëni vetëm disa ngarkesa të vogla në javë, një tharëse 4-6 kg do të jetë ideale.

4-6 herë në javë - një kapacitet prej 7 kg do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë dhe gjithashtu mund të fusni edhe materiale te tjera, si jorganë.

6 + herë në javë - Zgjidhni një tharëse me kapacitet 8+ kg nëse thani shpesh - kapaciteti më i madh do t'ju kursejë kohë

Sugjerim: Mundohuni mos ta mbingarkoni tharësen tuaj, nëse lini hapësirë për të marrë frymë, ato do të thahen më shpejt. Nëse keni dyshime - zgjidhni një tharëse me një kapacitet më të madh se sa keni nevojë

Pëlhurat

Kujdesuni për delikatet dhe të preferuarat tuaja që të zgjasin më shumë.

Delikatet - Zgjidhni një tharëse me SensiDry që ju ndihmon të thajë rrobat tuaja delikate të preferuara në mënyrë të sigurt.

Të leshtat - Zgjidhni një tharëse me certifikim Woolmark.

Hekurosje

A nuk do të ishte më mirë të kursenit kohë me hekurosjen? Zgjidhni një tharëse me kontrollin e lagështisë ProSense dhe lërini rrobat tuaja pak të lagura për ta lehtësuar hekurosjen. Në të kundërt, mund të zgjidhni një tharëse me avull për të ulur nevojën për hekurosje.

Efikasitet

Kurseni energji dhe ulni shpenzimet me një tharëse efikasie në energji. Tharëset janë vlerësuar në mes të A dhe G për efikasitetin e energjisë (A është më efikase e energjisë). Tharëset sa më efikase të jenë, aq më shumë para dhe energji që do të kurseni në përdorim, të cilat mund të shtohen edhe  në shumë përgjatë kursimeve në vite.

Zgjidhni pajisjen tuaj

Nga tharëset me madhësi familjare me pjesë të përparuara, Electrolux ka tharësen e duhur për ju.

CycloneCare me teknologjinë 3DSense

Rrjedha spirale e ajrit lejon tharjen e kujdesshme të leshit më të ndjeshëm dhe mëndafshit më të mirë. Një sensor unik siguron ruajtjen e ngrohtësisë dhe të pamjes së xhupave më të trashë me pupla.

Rezultatet më të mira të tharjes me tharësen PerfectCare 900.

Mbron ngrohtësinë, ruan pamjen.*

* Mbron pamjen dhe termoizolimin e xhupave me pupla deri në 30% më shumë se tharja në ajër.

blue down jackets