Zgjidhni furrën

ose mësoni më shumë se çfarë të merrni parasysh përpara se të blini

Furrat tona më efikase

Prezantimi i gatimit me avull

Me furrat tona mund të jeni të sigurt se gjithmonë arrini rezultatet më të mira të mundshme. Me ndihmën e avullit, mund të relaksoheni dhe ta lini furrën të kryejë punën.

Produkti ynë më i avancuar

SteamPro me Steamify®

KOAAS31WT

Furra 900 SteamPro me Steamify® gatuan, pjek si dhe me avull, me rezultate profesionale. Tani mund të gatuani me vakum edhe në shtëpi. Për ushqim me cilësi restoranti, thjesht zgjidhni temperaturën dhe Steamify® përkon cilësimet e duhura të avullit për ju.

Produkti ynë më i njohur

700 SteamCrisp®

Koha për të zbuluar fuqinë e avullit me furrën SteamCrisp®. Furra shton lagështi në procesin e gatimit, që do të thotë se ushqimi gatuhet në temperatura më të ulëta dhe nuk thahet.

Gama jonë

Gatuani me fuqinë e plotë të avullit dhe bëhuni profesionist në shtëpi me shtimin e gatimit me vakum.
  • Bukë, kekë të vegjël dhe byrekë
  • Shpendë dhe mish
  • Fruta, perime dhe peshk
  • Sous-vide
Piqni, zieni, gatuani në skarë dhe me avull me programet e avancuara të avullit të furrës.
  • Bukë, kekë të vegjël dhe byrekë
  • Shpendë dhe mish
  • Fruta, perime dhe peshk
Programet e pjekjes përmirësojnë shijet dhe teksturat për vakte të shëndetshme.
  • Bukë, kekë të vegjël dhe byrekë
  • Shpendë dhe mish
Një cilësim avulli shtesë që u jep bukëve dhe pjekjeve tuaja një kore të njëtrajtshme dhe të praruar.
  • Bukë, kekë të vegjël dhe byrekë

Mësoni më shumë rreth furrave tona

Gatuani dhe piqni në furrat tona shumëfunksionale. Ose shkoni më tej me një furrë me avull që i bën gatimet tuaja të lëngshme nga brenda dhe krokante nga jashtë. Gjeni furrën e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!​