Mbështetja e Electrolux

Mbështetja e Electrolux

Mirëmbani në vend që t'i zëvendësoni

Duam ta bëjmë të lehtë të jetojmë me qëndrueshmëri mjedisore. Duke u kujdesur për pajisjet tuaja dhe duke i riparuar ato kur është e mundur, jetëgjatësia e tyre do të zgjatet, duke kursyer energji dhe burime. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë këshilla për mirëmbajtjen dhe ju japim mundësinë për të riparuar kur është e nevojshme.

Keni nevojë për ndihmë të mëtejshme?

Nëse nuk jeni i sigurt se si të vazhdoni ose nuk arrini të gjeni atë që kërkoni, mos ngurroni të na kontaktoni. Ekipi ynë i ndihmës do t'ju ndihmojë me kënaqësi.