Mësoni më shumë për fshesat tona pa tel

Përfitoni fshesa që fuqishme, me korrent, me projektim praktik dhe pa tel. Projektuar për përdorim optimal të përditshëm, ato mund të trajtojnë çdo sipërfaqe në shtëpinë tuaj – qilim, pllaka ose parket.

800 Cordless cleaner in living room

Fuqi e jashtëzakonshme për pastrimin e plotë të shtëpisë suaj

Fshesa jonë 800 me bateri është projektuar për të punuar në çdo sipërfaqe në shtëpinë tuaj. Duke lëvizur pa probleme nga qilimat në parkete, fuqia dhe shkathtësia e fshesës me korrent japin rezultate të plota pastrimi.

Fshesë me bateri 800

Fshesë me bateri 800

 • Provoni mbledhje të jashtëzakonshme të pluhurave - fshesa jonë më e fuqishme me bateri.
 • Kurseni energji dhe zgjasni kohën e funksionimit me Auto Mode.

Funksionet e 800 Cordless cleaner

 • 800 Cordless cleaner in action
  6 times power icon
  Fshesa jonë më e fuqishme me bateri

  Me lëvizjet përpara dhe mbrapa, motori i fuqishëm dhe gryka punojnë së bashku për mbledhje të fortë të pluhurave në parkete dhe qilima.¹ Përfitoni rendiment të jashtëzakonshëm e më të thjeshtë pastrimi.  

 • Screen on 800 Cordless cleaner
  60 min runtime icon
  Korrent afatgjatë për pastrim me një karikim

  Bateria me jone litiumi me rendiment të lartë dhe afatgjatë mundëson kohë të pandërprerë pastrimi deri në 35 minuta kur përdorni të gjithë fshesën, duke mbuluar deri në 132 m² dhe deri në 60 minuta kur përdorni njësinë e dorës.²

 • Detaching battery from 800 Cordless cleaner
  Quick clean icon
  Manovrim dhe efikasitet pa mundim gjatë pastrimit

  Rregullon automatikisht fuqinë e thithjes kur lëviz nga sipërfaqet e forta në qilima për manovrim të lehtë dhe mund të kursejë energji deri në 62% duke zgjatur kohën e funksionimit.³

 • Auto mode on 800 Cordless cleaner
  Auto mode icon
  Motor i fuqishëm për rendiment më të mirë

  Motori kompakt me shpejtësi të lartë zgjat deri në 350 orë - 2 herë më shumë jetëgjatësi se modeli QX8 AEG.⁴

 • Vcauuming on hardwood
  Hardwood icon
  Gryka e motorizuar PowerPro heq pluhurin e imët deri te mbeturinat me madhësi guraleci

  Gryka e motorizuar e dyshemesë së fortë PowerPro mbledh deri në 99,9%⁵ pluhur të imët deri në mbeturina me madhësi guraleci në të çara dhe boshllëqe të vogla në parkete. Ruli brenda grykës madje e lustron lehtë dyshemenë.

 • 5 step filtration
  5 step filtration icon
  Filtrim i kujdesshëm me 5 hapa për një shtëpi më higjienike

  Sistemi i filtrimit me 5 hapa kap deri në 99,99% të mikrogrimcave të pluhurit të madhësive 0,3-10 mikronë për një shtëpi më të pastër. 

¹ Bazuar në provat e jashtme dhe të brendshme sipas IEC 62885–4 në lidhje me IEC 62885–2, 2021 me një rezultat mesatar të llogaritur për pastrimin e dyshemesë (parkete dhe qilima) në përputhje me 5.2, 5.3 (të dy drejtimet), 5.4 dhe 5.5 (të dy drejtimet).
² Bazuar në provat e brendshme sipas IEC 62885–4 për matjen e kohës së funksionimit në modalitetin min. dhe mbulimin e pastrimit me kalim të dyfishtë për të mbuluar secilën zonë me shpejtësi kalimi prej 0,5 m/s.
³ Bazuar në llogaritjet e brendshme që krahasojnë konsumin e energjisë dhe kohën e funksionimit kur përdorni modalitetin Turbo me modalitetin Auto kur pastroni në qilim.
⁴ Bazuar në provat e furnitorit për jetëgjatësinë e motorit në fshesë me kushtet 10 min ndezje / 10 min fikje kur testohen kërkesat minimale të jetëgjatësisë së motorit në fshesën me bateri.
⁵ Bazuar në provat e brendshme në parkete me të çara në grimca në diapazonin e madhësisë 8–2000 mikrometra kur fshihet në modalitetin maks. Provat sipas standardit IEC 62885-2.
⁶ Bazuar në provën e brendshme sipas EN60312-1:2017.

Lexo më shumë
Vacuuming

Rendiment i fuqishëm, pa peshën

Fshesa me bateri Ultimate 700 është modeli unë më peshëlehtë me vetëm 2,2kg,¹ dhe mjaftueshëm i fuqishëm për t'u bërë ballë me lehtësi të gjitha sipërfaqeve në shtëpinë tuaj. Është gjithashtu një zgjedhje më e ndërgjegjshme me 60% të plastikës së përdorur me origjinë nga riciklimi.

Fshesë me bateri 700

Fshesë me bateri 700

 • Fshesa efikase dhe peshëlehtë me bateri 700 sjell rezultate.

Funksionet e fshesës me bateri 700

 • Vacuuming wall
  Icon
  Projektim peshëlehtë me rendimentin në mendje

  Fshesa jonë peshëlehtë me bateri (vetëm 2,2 kg¹) dhe e fuqishme e bën punën tuaj shumë më të lehtë. Me një projektim ergonomik dhe kompakt, mund të manovroni dhe të pastroni nga dyshemeja në tavan.​

 • Wooden floor
  Icon
  Rendimenti më i mirë i pastrimit² në kategorinë e vet³

  Përfitoni fuqi të lartë thithëse dhe një motor shpejtësie të lartë që mundëson dysheme pa pluhur, shpejt dhe me lehtësi.​

 • Compact battery
  Icon
  Kohëzgjatje baterie, përmasa kompakte

  Projektimi ergonomik, kompakt dhe rendiment i fuqishëm. Bateria jonë e projektuar rishtazi siguron një kohëzgjatje edhe më të lartë për më shumë pastrim - deri në 50 minuta me një karikim të vetëm⁴.

 • Fine particles
  Icon
  Motor i fuqishëm dhe kohëgjatë për dysheme më të pastra​

  Hiqni më shumë pluhur, mbeturina dhe grimca të imta sa herë që pastroni. Motori ynë i fuqishëm dhe kohëgjatë jep rezultate të jashtëzakonshme në çdo sipërfaqe.​

 • Auto display
  Icon
  Rregullon automatikisht fuqinë për rezultate optimale

  Modaliteti automatik rregullon automatikisht fuqinë e thithjes në varësi të llojeve të sipërfaqeve, duke optimizuar përdorimin e energjisë. Përfitoni një ecje të qetë nga pllakat, në parket dhe tapete.​

 • Filtration system
  Icon
  Sistemi i filtrimit me 5 shtresa kap deri në 99,9% të grimcave⁵

  Sistemi ynë i filtrimit me 5 shtresa kap deri në 99,9% të madhësive të grimcave të mikropluhurit në 0,3-10 mikrometra⁵ për të siguruar që shtëpia juaj të jetë gjithmonë e pastër më së miri.​

¹ Pesha totale e matur në një fshesë të montuar plotësisht me grykën për shumë sipërfaqe PowerPro.
² Bazuar në testet e jashtme sipas IEC 62885-4 në lidhje me IEC 62885-2, 2021 me një rezultat mesatar të llogaritur për pastrimin e dyshemesë në përputhje me 5.2, 5.3 (të dy drejtimet), 5.4 dhe 5.5 (të dy drejtimet).
³ Në krahasim me tre shitësit kryesorë në 17 vende evropiane, çmimi varion nga 300 në 379 euro (Gfk 2021)
⁴ Testet e brendshme në njësinë e dorës në modalitetin e shpejtësisë minimale sipas IEC 62885-4 ku shufra është e ndezur në modalitetin e shpejtësisë minimale. Njësia e dorës hiqet dhe matja bëhet në njësinë e dorës.
⁵ Heq deri në 99,9% të madhësive të grimcave të mikropluhurit 0,3-10 μm bazuar në testin e brendshëm sipas EN60312-1:2017.

Lexo më shumë
600 Cordless cleaner beside window

Rendiment më i fortë, gjysma e zërit.¹

Më fort dhe më qetë. 600 Cordless cleaner sjell më shumë fuqi në pastrimin e dyshemesë tuaj me një kokë të re të motorizuar dhe bën më pak zhurmë kur fshini me korrent. Ndihmon që dyshemetë tuaja të pastrohen dhe veshët tuaj të qëndrojnë të lumtur.

Fshesë me bateri 600

Fshesë me bateri 600

 • Më fort dhe më qetë.¹
 • 600 Cordless cleaner sjell më shumë fuqi në pastrimin e dyshemesë tuaj me një kokë të re të motorizuar dhe bën më pak zhurmë kur fshini me korrent. Ndihmon që dyshemetë tuaja të pastrohen dhe veshët tuaj të qëndrojnë të lumtur.

Funksionet e 600 Cordless cleaner

 • 600 Cordless cleaner vacuuming different surfaces
  Hardwood icon
  Pastroni sipërfaqe të ndryshme me kokën e pastrimit për shumë sipërfaqe

  Pastroni sipërfaqe të ndryshme me vetëm një kokë të fuqishme. Koka e fuqishme e pastrimit për shumë sipërfaqe ju lejon të kaloni nga qilimat në dysheme të forta pa pasur nevojë ta ndërroni kokën. Për pastrim pa probleme.

 • Vacuuming with 600 Cordless cleaner in livingroom
  Low sound icon
  Sillni pastërtinë, jo zhurmën

  Fshesa jonë më e qetë deri më sot.² Kjo fshesë me korrent ofron një pastrim të fuqishëm, me një motor të krijuar për të bërë më pak zhurmë gjatë pastrimit, pa cenuar rendimentin.

 • Vacuuming with 600 Cordless cleaner
  Roll in roll out icon
  Nuk nevojitet ngritja me mbajtësen e karikimit me rrotullim

  Jeni lodhur duke ngritur fshesën e rëndë me korrent? Falë bazës së karikimit me rrotullim, nuk keni më nevojë ta ngrini fshesën me korrent për ta marrë apo vënë mënjanë. Fillim i lehtë, përfundim i lehtë.

 • Battery time led lamp on 600 Cordless cleaner
  55 min runtime icon
  Pastroni gjithçka. Deri në 55 minuta kohë pune³ me një bateri të plotë

  Bateria e avancuar e kësaj fshese me korrent ju lejon të pastroni deri në 55 minuta³ me një bateri plotësisht të ngarkuar.

 • Filtration in 5 steps on 600 Cordless cleaner
  Filter icon
  Kap deri në 99,9% të pluhurit⁴ për një shtëpi më të shëndetshme

  Heq deri në 99,9% të përmasave të grimcave të mikropluhurit në 0,3-10 µm⁴ për një shtëpi më të pastër dhe më të shëndetshme.

 • Mop nozzle on 600 Cordless cleaner
  Mop function icon
  Kokë fshirëse PowerPro. Fshini dyshemenë pa përdorur leckë

  Fshirja është bërë më e lehtë. Me kokën e re fshirëse PowerPro mund ta përdorni fshesën me korrent për të pastruar të gjithë dyshemenë. Më në fund, fshirje pa telashe në pëllëmbë të dorës.

¹Në krahasim me modelin Electrolux WQ61-42GG bazuar në testet e brendshme. Rendimenti i matur në grumbullimin e pluhurit sipas 59F – IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Niveli i fuqisë akustike u reduktua përgjysmë (-3dBA) i matur në njësinë e dorës sipas ISO 3743.
²Testet e brendshme sipas ISO 3743 në njësinë e dorës në (gusht 2021), krahasuar me njësitë e tjera të dorës pa tel Electrolux si modeli WQ61-42GG.
³Testet e brendshme në njësinë e dorës sipas IEC 62 885-4.
⁴Testet e brendshme sipas standardit EN 60312-1:2017.

500 cordless cleaner

Fshesë praktike për rendiment adaptiv

Fshesa me bateri 500 ofron rendiment të shkëlqyer me një projektim ergonomik dhe praktik. Njësia e dorës dhe aksesorët janë të heqshëm, duke siguruar që pastrimi adaptiv në çdo sipërfaqe të bëhet pa zhurmë. Të gjitha modelet prodhohen në formë ekologjike me plastikë të ricikluar¹.

Fshesë me bateri 500

Fshesë me bateri 500

 • Fshesa me bateri 500 përballet me lehtësi me të gjitha sipërfaqet e shtëpisë.

Funksionet e fshesës me bateri 500

 • Nozzle
  Icon
  Një fshesë efikase pa tela për një shtëpi dukshëm të pastër

  ​Fshesa jonë praktike me bateri jep rezultate efikase dhe të dukshme në çdo sipërfaqe. Hiqni pluhurin dhe grimcat e imëta kudo.​

 • Dust bin
  Icon
  Ruan rendimentin edhe kur koshi i pluhurit mbushet²

  ​Përfitoni rendiment pa kompromise gjatë gjithë procesit të pastrimit. Koshi i riprojektuar i pluhurit siguron që edhe kur mblidhen më shumë grimca, rendimenti të mbetet i qëndrueshëm².

 • Ergonomic design
  Icon
  Pastrim i shpejtë dhe i volitshëm me njësi të heqshme 2-në-1

  ​Përjetoni një fshesë komode, adaptive, me projektim të jashtëzakonshëm ergonomik. Njësia e dorës del lehtësisht nga shufra për pastrim të shpejtë, në vende që arrihen me vështirësi.

 • Full battery
  Icon
  Deri në 50 minuta kohë funksionimi³ për pastrim të volitshëm pa ndërprerje

  Pastroni të gjithë shtëpinë me një karikim. Përjetoni deri në 50 minuta kohë funksionimi³ me një bateri të plotë dhe pastrim të volitshëm dhe pa ndërprerje çdo herë.

 • Nozzle
  Icon
  Funksioni Brush Roll Clean i pret flokët me lehtësi nga ruli

  Thojuni lamtumirë flokëve të ngatërruar pa i prekur. Thjesht shtypni butonin Brush Roll Clean me këmbë dhe një thikë prerëse shkurton flokët e ngatërruar nga furça.

 • Microdust
  Icon
  Ruan ajër më të pastër dhe shtëpinë më të shëndetshme ndërsa pastroni

  Heq deri në 99% të grimcave të mikropluhurit⁴ për ajër më të pastër dhe shtëpi më të shëndetshme ndërsa pastroni.

¹ Përmbajtja e riciklimit të plastikës në % varion nga 64-74% në modelet e fshesës me bateri Electrolux 500.
² Ruan 99% të rendimentit fillestar të pastrimit ndërsa koshi i pluhurit mbushet sipas IEC 62885-2 edicioni 1.0: 5.1, 5.7 dhe 5.9 në cilësimin maksimal të fuqisë.​
³ Testet e brendshme në njësinë e dorës në modalitetin e shpejtësisë minimale sipas IEC 62885-4 ku shufra është e ndezur në modalitetin e shpejtësisë minimale. Njësia e dorës hiqet dhe matja bëhet në njësinë e dorës.
⁴ Heq deri në 99% të madhësive të mikrogrimcave të pluhurit 0,3-10 µm bazuar në testin e brendshëm sipas EN60312-1:2017.​ ​​

Lexo më shumë

Mësoni më shumë për fshesat tona pa tel

Gjeni fshesën e duhur pa tel për nevojat tuaja nëpër shtëpi. Clean – fshesë e përditshme për rezultate të shpejta dhe të dukshme. Animal – për heqjen e qimeve të kafshëve shtëpiake dhe rrëmujën e shkaktuar nga kafshët shtëpiake. Hygienic – pastrim më i thellë për mikrobet, bakteret dhe pluhurin e imët. Ultimate – fshesë e gjithanshme për të përballuar çdo detyrë.

Pse të blini një fshesë me korrent pa tel?

Fshesat me korrent a tel janë të lehta në peshë, praktike dhe me akses të lehtë. Këto fshesa me bateri ofrojnë rendiment të lartë dhe akses nga baza e karikimit – pa vështirësinë e mbylljes dhe shkëputjes nga priza kur lëvizni nga një dhomë në tjetrën.

Funksionet kryesore

Rendiment – thithje e fortë në të gjitha sipërfaqet.

Me bateri – lëvizshmëri pa tela dhe kohëzgjatje pune.

Me vetëqëndrim – ndaloni dhe rifilloni pastrimin pa e vendosur produktin në dysheme apo në mur. Ky funksion ofrohet për shumicën e fshesave pa tel Electrolux.

Stacion karikimi – funksioni i lehtë i futjes/rrotullimit pa e ngritur fshesën.

Manovrim – mbuloni të gjitha zonat me një kokë që rrotullohet rreth qosheve dhe mobilieve.

Drita LED - Gryka vjen me dritë LED për të parë lehtësisht papastërtitë në zonat me ndriçim të ulët.

Lista e kontrollit për blerje fshese me bateri

Çfarë lloj dyshemeje kam në shtëpi?
Parket, pllaka, tapet apo kombinim të të trejave? Fshesa me korrent është zgjedhje e mirë për të gjitha llojet e dyshemeve.

A kam nevoja të veçanta për fshirjen?
Nëse keni alergji ose kafshë shtëpiake, merrni parasysh një fshesë me filtrim më të lartë dhe kokë për pastrim të thellë. Ju rekomandojmë modelet tona të fshesave me bateri, Hygienic dhe Animal.

Shpeshtësia e përdorimit
Nëse pastroni shpesh me fshesë me korrent ose vetëm herë pas here në zona të veçanta, fshesa me bateria është zgjedhje ideale për ju.

Mirëmbajtja

Çfarë lloj filtrash përdoren në një pastrues pa kabllo?
A) Parafiltra të ndryshëm ndalojnë grimcat të hyjnë në motor.
B) Një filtër pluhuri i imët parandalon rihyrjen e pluhurit dhe grimcave në ajrin e brendshëm.

Sa shpesh pastrohen ose ndërrohen filtrat?
Rekomandohet që një parafiltër të ndërrohet çdo 6 muaj. Dhe një filtër pluhuri i imët duhet të ndërrohet çdo 12 muaj. Të dy llojet e filtrave lahen dhe duhet të pastrohen çdo 1-2 muaj.

Zbrazje dhe pastrim i lehtë – fshesat me korrent janë pa qese me kosha pluhuri të lëvizshëm dhe të larë.

Aksesorë

Këtu janë aksesorët e ndryshëm për fshesat me korrent dhe mënyra e përdorimit të tyre:

Parkete, pllaka – kokë PowerPro për dysheme të forta (100% marrje pluhuri në të çara).

Qilim dhe dysheme e fortë – kokë PowerPro për sipërfaqe të ndryshme (lëvizni nga qilimat në dysheme të forta pa ndërruar kokat).

Qime dhe zbokth i kafshëve shtëpiake – koka PetPro+ (projektuar posaçërisht për pastrimin e qimeve të kafshëve nga çfarëdo sipërfaqe).

Shtretër dhe divane – kokë BedProPower™+, kokë BedProPower™UV+ – Me furçën e saj unike (dhe dritën UV) siguroni pastrim të plotë të shtretërve dhe divaneve.

Mësoni më shumë për fshesat tona pa tel

Gjeni fshesën e duhur pa tel për nevojat tuaja nëpër shtëpi. Clean – fshesë e përditshme për rezultate të shpejta dhe të dukshme. Animal – për heqjen e qimeve të kafshëve shtëpiake dhe rrëmujën e shkaktuar nga kafshët shtëpiake. Hygienic – pastrim më i thellë për mikrobet, bakteret dhe pluhurin e imët. Ultimate – fshesë e gjithanshme për të përballuar çdo detyrë.

Gati për të blerë?
Ose vazhdoni me eksplorimin e serisë vijuese