Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME36K2

Ushqimi mbahet deri në 60% me më shumë lëng dhe më i hidratuar me teknologjinë TwinTech.*

Mos shkrini kurrë ngrirësin falë TwinTech® No Frost. Sistemi i dyfishtë i ftohjes i tij e mban ushqimin 60% më shumë të hidratuar sesa frigoriferët me një avullues.* Duke mos përdorur ajër të thatë të ngrirësit, mban lagështinë ideale dhe ruan ushqimin nga tharja.*

*Analiza e brendshme e teknologjisë TwinTech duke përdorur një metodë të analizës së brendshme që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditë ruajtje krahasuar me produktin e vet me një avullues.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME36K2

Mishrat e ftohta të mbrojtura me sirtarin Extra Chill

Mbroni cilësinë, shijen dhe freskinë e mishrave të ftohta në sirtarin Extra Chill. Sirtari ruan një temperaturë më të ulët sesa pjesa tjetër e frigoriferit, me një qarkullim aktiv të ajrit të ftohtë.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME36K2

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone