LNT7ME32X3

Electrolux 800 Cooling 360° frigoriferë ngrirës 186 cm

Frigoriferi-ngrirës 800 Cooling 360° paraqet qarkullim të përparuar të ajrit. Sistemi i krijuar posaçërisht qarkullon ajër të ftohtë në çdo cep përmes kanaleve të ajrit të shpërndara mirë për ushqim të ruajtur në mënyrë të përsosur.
Product TypeCombi Bottom
ELNE20E
TotVolE20330
Number of thermostat controls2
ClimE20SN-N-ST-T
YearEConsELE20250
FrCapE208
STAR_RATING4
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME32X3
Tekstura e mbrojtur. Nga cepi nё cep. Ftohje 360°

Qarkullim i ajrit nga cepi nё cep me frigoriferin me Ftohje 360°. Fryrjet e ajrit tё shpёrndara nё mёnyrё optimale sigurojnё ftohje tё çdo cepi. Pjesa e pasme me çelik inoks tё vёrtetё shton si dizajn dhe funksion shpejt duke rikthyer temperaturёn pas hapjes sё derёs. Fruta-perimet ruhen tё freskёta, duke mos humbur aromat mё delikate tё natyrёs

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME32X3
Ruajtje e rregullueshme me CustomFlex®

CustomFlex® ju jep lirinë të personalizoni hapësirën e frigoriferit tuaj. Pjesa e brendshme e derës ka kosha të lëvizshëm me madhësi të ndryshme, kështu që mund të përshtatni hapësirën sipas nevojave tuaja. Koshat madje janë të shkëputshëm, kështu që mund t’i hiqni nga frigoriferi për akses të lehtë.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME32X3
Proshuta të mbrojtura, me sirtarin ExtraChill

Mbroni cilësinë e proshutave dhe djathrave në sirtarin ExtraChill.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME32X3
Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje