Një linjë pajisjesh kuzhine vërtet intuitive

Zbuloni linjën e pajisjeve inovative elektro-shtëpiake që i japin formë një jete më të mirë, duke rizbuluar rëndësinë e shijes së mrekullueshme të ushqimit. Me pajisjet nga linja intuitive, ju do të projektoni një kuzhinë që u përshtatet kërkesave tuaja dhe stilit tuaj të gatimit.

Dizajn skandinav

Pajisje funksionale dhe të lehta për t’u përdorur, por njëkohësisht jashtëzakonisht inovative, që ju bëjnë të ndiheni një shef kuzhine i vërtetë gjatë gatimit. Zbuloni formën ergonomike me stil të linjës intuitive të pajisjeve të kuzhinës, të rafinuar në çdo detaj.

Funksionim i thjeshtë, mundësi të reja dhe intuitive, të rafinuara në çdo detaj. Qasja jonë suedeze ndaj dizajnit është intuitive dhe e përshtatur për njerëzit. Kjo do të thotë se pajisjet e Electrolux nga linja e re intuitive e pajisjeve të kuzhinës janë krijuar në mënyrë të tillë që përdorimi i tyre nuk kërkon mund, jep më shumë kënaqësi dhe mundësi, duke ju lejuar të zbuloni shijet dhe të provoni përvoja të reja në kuzhinë.

Zgjidhje intuitive

Linja jonë e re e pajisjeve të kuzhinës dallohet nga funksioni i vet intuitiv, që ju ndihmon me prakticitet dhe lehtësi maksimale në përdorim. Falë kësaj ju mund të gatuani ashtu siç dëshironi me rezultate të denja për restorantet më të mira.

Ne jemi gjithmonë në pararojë të ndryshimeve, duke zgjedhur materiale dhe finitura bazuar në funksionin, cilësinë dhe ndikimin e tyre minimal në mjedis. Dizajni ynë skandinav e bën përvojën më njerëzore dhe të paharrueshme, klasike dhe në të njëjtën kohë eksperimentale. Ne sigurohemi që zgjidhjet që ne propozojmë t’i përshtaten jetës së përditshme të përdoruesve tanë, duke u lejuar atyre dhe të dashurve të tyre të arrijnë më shumë në mënyrë më ekologjike.

Pajisje që mendojnë për ju

Gatimi i asistuar është një seri zgjidhjesh që e bëjnë të lehtë dhe praktike edhe përgatitjen e gatimeve më të shijshme. Gjithmonë me efektin që prisni. Edhe kur organizoni një festë për shumë persona.

Pavarësisht nëse kërkoni teknologji inovative që garantojnë rezultate të shkëlqyera në çdo rast, ose pajisje që t’ju përshtaten dhe të ofrojnë gatim më praktik dhe kursim në kohë, apo ndoshta thjesht dizajn të bukur, ju do ta gjeni këtë në ofertën tonë. Zgjedhja është juaja.

Linja jonë e re intuitive e pajisjeve të kuzhinës është krijuar për të plotësuar nevojat e klientëve

 • Gama Flex
  E përkryer për personat e zënë me punë

  Flex - gatim fleksibël.

  Prakticitet maksimal dhe kursim kohe për personat e zënë me punë.

 • Gama Pro
  E përkryer për entuziastët e gatimit

  Pro - gatim preciz.

  Teknologji të përparuara për entuziastët e gatimit.

 • Gama Sense
  E përkryer për perfeksionistët në kuzhinë

  Sense - gatim i asistuar.

  Efekte të shkëlqyera në çdo rast.

Ju prezantojmë linjën e re dhe intuitive të pajisjeve të kuzhinës Electrolux

Furrat dhe mikrovalët

Përfitoni nga ndihma e shefit të kuzhinës. AssistedCooking është si të gatuani nën monitorimin e një shefi kuzhine profesionist. Zgjidhni një gatim dhe furra do të përshtatë programin dhe kohën e duhur. Recetat më të mira shtohen te të preferuarat.

Pianurat me induksion

Gatuani si një shef kuzhine. Pianura intuitive dhe të përparuara me induksion, falë të cilave mund të përgatisni gatime edhe për njohësit më të mirë të kuzhinës. Të thjeshta, të shpejtë dhe të sigurta me funksionin e gatimit me ndalim të përkohshëm.

Lavastoviljet

Lavastovilja QuickSelect eliminon problemin e hamendësimit të ciklit të larjes. Gjithçka që ju nevojitet të bëni është të zgjidhni kohën dhe opsionet shtesë, dhe lavastovilja do të kujdeset për pjesën tjetër. Enët tuaja do të jenë të pastra dhe të thata pas çdo larjeje.

Aspiratorët

Fokusohuni te gatimi. Funksioni Hob2Hood e lidh me valë aspiratorin me pianurën, duke iu përshtatur ndryshimeve që bëni në pianurë gjatë gatimit.

Frigoriferët

Ruajini ushqimet të freskëta për më shumë kohë. Teknologjitë që sigurojnë lagështirë optimale brenda frigoriferit ose parandalojnë shkrirjen, garantojnë ushqim të freskët edhe pas 7 ditëve.

Mëso më shumë

 • Zgjidhni furrën e përkryer

  Me ndihmën e furrës suaj do të keni gjithmonë efektet e përkryera në pjekje. Me ndihmën e avullit, sensorit termik të integruar dhe programeve të disponueshme të pjekjes, mund të relaksoheni dhe të lini furrën t’ju ndihmojë të përgatisni gatime të shijshme. Shprehni kreativitetin tuaj dhe provoni receta që dikur dukeshin jashtë mundësive tuaja - kësaj here do të keni konfidencën e suksesit në kuzhinë.

 • Zgjidhni vatrën e përkryer

  Lëreni pianurën t’ju ndihmojë të gatuani në çdo fazë të gatimit. Mos lini që diçka t’ju kufizojë kur punoni në kuzhinë - dhe me gjithçka do të jeni të informuar, qoftë për temperaturën e duhur të tiganit ose vajit dhe përshtatjen e vazhdueshme e cilësimeve. Me këto do t’ju ndihmojë pianura me induksion SenseFry®. Gjithçka që ju nevojitet të bëni është të zgjidhni gatimin dhe rezultatin e dëshiruar përfundimtar, dhe pajisja do të kujdeset për pjesën tjetër.

 • Zgjidhni lavastoviljen e përkryer

  Vendosja e enëve në lavastovilje dhe heqja e tyre sigurisht nuk është aktiviteti juaj më i preferuar. Ambicia jonë është të krijojmë zgjidhje që ju lejojnë të fokusoheni në atë që është më e rëndësishme në kuzhinë. Duke ju lehtësuar punët e përditshme, si p.sh. larja e enëve, ne ju ndihmojmë të përqendroheni më shumë tek aktivitetet krijuese.