Aksesorët e larjes

Plotësojeni pajisjen tuaj me aksesorë

Ashtu si një veshje perfeksionohet nga këpucët, ora ose çanta e duhur, ashtu edhe ju mund ta përmirësoni përvojën tuaj me pajisjen me aksesorët tanë. Optimizoni performancën e pajisjes suaj dhe zbuloni mënyra të reja për t’u kujdesur për rrobat tuaja.

Mbajeni të freskët

Aromat tona të përzgjedhura me kujdes ju japin erën dhe ndjesinë e veshjes së sapo larë në vetëm pak minuta.

Mos lani më shumë se ç‘duhet, por freskoni rrobat tuaja në vetëm pesëmbëdhjetë minuta

Shijoni atë ndjenjën e rrobës së sapo larë pa qenë nevoja për cikle të plota pas çdo të veshure. FreshScent e Electrolux është sistemi i parë në botë që freskon rrobat me avull dhe aroma në vend të detergjentit. Avulli dhe aromat tona të zgjedhura me kujdes do t’i lënë rrobat tuaja me ndjesi dhe aromë të shkëlqyer.

Të stivosura, në avantazhin tuaj

Merrni maksimumin e hapësirës suaj me setin tonë të stivimit. Stivoseni tharësen dhe lavatriçen tuaj në mënyrë të sigurt pa aksesorë shtesë. Një raft inkaso me rrëshqitje që e bën ngarkimin dhe shkarkimin të lehtë.

Bli tani

Kujdesi për rrobat - në një nivel krejtësisht të ri

Piedestali i ngre nga toka lavatriçen dhe tharësen, duke lehtësuar ngarkimin dhe shkarkimin e rrobave. Ai ofron gjithashtu një sirtar të aksesueshëm ku mund të ruani mjetet kryesore për larjen e rrobave. Gjithçka që ju nevojitet në një vend të vetëm.

Bli tani

Është në çantë

Rrobat e çmuara dhe delikate do të mbrohen dhe do të pastrohen plotësisht duke përdorur çantën e rrobave të Electrolux.

Bli tani

Sekreti për rroba të buta dhe pa akumulime statike

Shtoni një pecetë tharëseje kur thani rrobat në tharëse dhe ato do të dalin më të buta dhe do të jenë më të lehta për t’u hekurosur. Pecetat e tharëseve janë të përshtatshme për të gjitha rrobat tekstile që mund të lahen, duke parandaluar akumulimet statike dhe duke u dhënë rrobave një aromë të këndshme.

Bli tani

Ngjyrave u pëlqen kripa

Pa hyrë në kontakt me rrobat tuaja, kripa aktivizon një filtër shkëmbyes të joneve që zbut ujin dhe heq mineralet e ashpra dhe papastërtitë. Prandaj, ngjyrat do ta ruajnë intensitetin e tyre larje pas larjeje dhe të zezat nuk do të bëhen gri.

Bli tani