Përfitimet

Electrolux - Furrë - KOAAS31WX

Steamify®, ndihmësi juaj me avull

Funksioni ynë Steamify® e bën krijimin e pjatave të shijshme edhe më të lehtë. Futni temperaturën e gatimit që do të përdorni zakonisht dhe furra rregullon automatikisht cilësimet, që do të thotë se ushqimi juaj gatuhet me avull në përsosmëri. Për ushqim më të shëndetshëm, më të shijshëm njihuni me ekspertin tonë të avullit.

Electrolux - Furrë - KOAAS31WX

Përsosni artin e sous-vide

Shkyçni shkëlqyeshmërinë dhe sous-vide në shtëpi. Temperaturat e kontrolluar saktësisht janë çelësi i sous-vide dhe falë teknologjisë tonë precize, tani janë të thjeshta për t’u arritur. Qese të mbyllura me vakum përmirësojnë shijet, ndërsa avulli ruan shijen dhe lëndët ushqyese.

Electrolux - Furrë - KOAAS31WX

Vaktet e shijshme të bëra të lehta me lidhshmërinë

Përjetoni ndihmë të vërtetë të gatimit me Gatimin e lidhur. Cilësoni dhe ndryshoni kohën dhe temperaturën e furrës nga larg. Gëzojuni leverdisë së komandimit të ecurisë së gatimit edhe nga jashtë kuzhinës.

Electrolux - Furrë - KOAAS31WX

Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Electrolux - Furrë - KOAAS31WX

Ekrani me prekje EXCite+, për ndihmë me ekspertizë

Ekrani ynë me prekje EXCite+ siguron një përvojë intuitive, duke ju dhënë kontroll më të madh mbi furrën tuaj. Kaloni përmes menyve të kategorive të ushqimit, nga mishrat dhe peshqit, tek ëmbëlsirat dhe gjërat e ëmbla. Dhe shijoni pjata të gatuara përsosmërisht, çdo herë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Manual përdorimi digjital Mbështetja
woman on couch with mobile phone