E5KM1-4BPT

Electrolux Mixer Create 5

Fuqia W1200
NgjyraBlack Pearl
Lartësia totale330
Gjerësia mm245
Thellësi mm380
Gjatësia e kordonit (m)1.2
Pesha neto (kg)7.3
woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje