Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8TN3362E

Gëzoni rrobat për më gjatë me UltraCare

Gëzoni rrobat për më gjatë me sistemin tonë UltraCare. Detergjenti dhe zbutësi përzien paraprakisht në ujë përpara sesa të arrijnë kazanin, kështu që shpërndahen në mënyrë të barabartë në larje. Kjo do të thotë se fillojnë të punojnë shpejt, gjë që nga ana tjetër mbron fijet e rrobave.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8TN3362E

Program më i shkurtër, kujdesi më i mirë me UltraWash

Me programin tona të shkurtër UltraWash, nuk duhet të bëni kompromis kurrë për pastrimin dhe kujdesin. Në dallim me cikle të tjera të shkurtra, programi ynë i trajton rrobat tuaja me kujdes duke kombinuar temperatura të ulëta dhe lëvizje të buta të kazanit në më pak se një orë. Një balancë e përsosur me UltraWash, duke ndihmuar që rrobat tuaja të zgjasin më shumë.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8TN3362E

Pakësoni rrudhat me SteamCare

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8TN3362E

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8TN3362E

Kurseni energji me Eco TimeManager

Gëzojuni larje efikase ndaj energjisë me opsionin Eco TimeManager. Kurseni burime duke përshtatur kohëzgjatjen e larjeve për t’ju përshtatur juve, pa u dashur të bëni kompromis të cilësisë. Rrobat lahen me kujdes dhe efikasitet.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone