Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5261F

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5261F

Lani deri në 50% me shpejt me opsionin TimeSave

Përjetoni larje të plotë më shpejt me opsionin TimeSave. Shtypni butonin për të pakësuar kohën e ciklit kryesor të makinerisë me deri në 50%. Të pambuktat dhe sintetiket tuaja trajtohen me të njëjtin pastrim të plotë, por në gjysmën e kohën.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5261F

Larje e rrobave që punon rreth jush me Shtyrja e programit

Funksioni Shtyrja e programit ju jep kontroll mbi rrobat tuaja. Mund të shtyni kohën e fillimit të ciklit tuaj të larjes, në mënyrë që rrobat të mos mbeten në kazan për disa orë. Tani mund të përjetoni larje të rrobave që punon rreth jush.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5261F

Cikli i certifikuar Woolmark Blue

Lani me makinë të leshtat tuaja me qetësi të plotë të mendjes, duke përdorur ciklin tonë të certifikuar Woolmark Blue. Lan me kujdesin e butë dhe të matur të një larje me dorë. Kështu që veshjet ruajnë formën dhe butësinë e tyre, që do të thotë se mund t’u gëzoheni artikujve tuaj të preferuar më gjatë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone