Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN4261

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing over washing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Retain freshness with SoftPlus

Laundry feels soft and smells fresh for longer with the SoftPlus programme. It soaks and evenly distributes fabric softener before the final rinse, so all your clothing is perfectly cared for.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN4261

Save energy with Eco TimeManager

Enjoy energy-efficient washes with the Eco TimeManager option. Save resources by tailoring the length of washes to suit you, without having to compromise on quality. Clothes are cleaned carefully and efficiently.

Refresh with our Anti-Allergy programme

Our high-performance Anti-Allergy programme works hard to remove irritants from your laundry, combining a wash cycle and steam to gently and deeply reach every fibre.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN4261

Woolmark Blue-certified cycle

Machine wash your woollens with total peace of mind, using our Woolmark Blue-certified cycle. It launders with the gentle and measured care of a hand wash. So garments keep their shape and softness, meaning you can enjoy your favourite items for longer.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T3262
Top loaded WM PerfectCare 600

The 600 top-loader washing machine with SensiCare system adjusts the length of the programme to match the size of your load. It uses the right amount of water, time and energy to deliver the perfect care to laundry, whatever the size of the load. Clothes lo...

 • Full load capacity (Kg) 6
 • Max Spin Speed (Rpm) 1200
 • Design Level TC3
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7T3372
Top loaded WM PerfectCare 700

Our 700 top-loader washing machine with SteamCare system reduces wrinkles in your laundry by a third. It introduces steam at the end of the programme, helping you to achieve a smoother finish. All without the heat and effort of regular ironing.

 • Full load capacity (Kg) 7
 • Max Spin Speed (Rpm) 1300
 • Design Level TC3
 • SteamCare SteamCare
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372
Top loaded WM PerfectCare 800

The 800 top-loader washing machine with UltraCare system fully activates detergents and softeners before they reach the load. Meaning that laundry is washed quickly and thoroughly, preserving the quality of your clothes. Garments are cleaned gently, so ever...

 • Full load capacity (Kg) 7
 • Max Spin Speed (Rpm) 1300
 • Design Level TC3
 • UltraCare UltraCare
 • SteamCare SteamCare
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj