Mirë se vini në Electrolux Smart Home

Pajisjet Electrolux Connected përmirësojnë përvojën dhe prakticitetin e detyrave tuaja të përditshme. Rezultati është më i freskët, më i pastër dhe më i shijshëm, me më pak përpjekje. Zbuloni pajisjet dhe shërbimet tona të lidhura, për një shtëpi më inteligjente pa vështirësi.

Një shtëpi inteligjente e lidhur

Pajisjet e lidhura përmirësojnë përvojën dhe prakticitetin e detyrave tuaja të përditshme. Rezultati është më i freskët, më i pastër dhe më i shijshëm, me më pak përpjekje. Electrolux punon me kompanitë kryesore botërore si Google dhe Amazon për të siguruar përvoja lidhjeje të thjeshta dhe të pandërprera. Zbuloni pajisjet dhe shërbimet tona të lidhura, për një shtëpi më inteligjente pa vështirësi.

 

 

Shikoni videon >

Kategoritë

Kuzhina

Përfitoni sa më shumë nga pajisjet tuaja duke i lidhur me aplikacionin My Electrolux Kitchen. Me aplikacionin, mund të gëzoni funksionin e telekomandës për furrat dhe pianurat, enëlarëset dhe frigoriferët/ngrirësit. Ose eksploroni Google Assistant dhe partnerë të tjerë për ndihmë personale. Gjithçka vjen në aplikacionin My Electrolux Kitchen, duke pritur lidhjen tuaj.

Larja e rrobave

Përjetoni kujdesin e personalizuar duke lidhur pajisjet e larjes së rrobave me aplikacionin My Electrolux. Dhe shfrytëzoni ekspertizën e Electrolux nga kudo. Caktoni programe të përshtatura nga distanca, merrni rekomandime të ciklit për veshjet tuaja dhe merrni njoftime kur t'i keni rrobat gati. Kujdesi i personalizuar për rrobat në pëllëmbë të dorës.

Mirëqenia

Tani mund të përfitoni një mjedis të pastër të brendshëm me pastruesit e ajrit, kondicionerët dhe fshesat tona me korrent me lidhje rrjeti. Shkoni një hap më tej duke i komanduar me anë të zërit, thjesht kërkojani Google. Uluni dhe pushoni ndërsa produktet tona kujdesen për shtëpinë tuaj.


Google dhe Google Play janë marka tregtare të Google LLC.

 


My Electrolux Kitchen app on phone

Zgjidhje inteligjente për kuzhinën tuaj

Përfitoni sa më shumë nga pajisjet tuaja duke i lidhur me aplikacionin My Electrolux Kitchen. Me aplikacionin, mund të gëzoni funksionin e telekomandës për furrën dhe pianurat, enëlarëset dhe frigoriferët/ngrirësit. Ose eksploroni Google Assistant dhe partnerë të tjerë për ndihmë personale. Gjithçka ndodhet në aplikacionin My Electrolux Kitchen, duke pritur lidhjen tuaj.

 

Shkarkoni në App Store ›

Shkarkoni në  Google Play ›

Furra me lidhje rrjeti

Aplikacioni My Electrolux Kitchen për furra


Shijoni gatimin edhe më tej me aplikacionin My Electrolux Kitchen. Tani mund ta komandoni furrën nga distanca ose me zërin tuaj dhe me programet CamCook® dhe Assisted Cooking, nuk keni nevojë as të mbani mend temperaturën e gatimit për të marrë rezultate perfekte.

 

Pianura me lidhje rrjeti

Aplikacioni My Electrolux Kitchen për pianura


Përfitoni sa më shumë nga pianura juaj duke u lidhur me aplikacionin My Electrolux Kitchen. Komandoni aspiratorin, merrni njoftime kur është koha për të ndryshuar filtrin ose merrni këshilla për kursimin e energjisë të gjitha nëpërmjet aplikacionit. Shkarkojeni tani dhe filloni të gatuani.

 

Enëlarëse me lidhje rrjeti

Aplikacioni My Electrolux Kitchen për enëlarëse


Lidhja e enëlarëses me aplikacionin mundëson larjen inteligjente dhe të ekologjike të enëve. Merrni udhëzime për mirëmbajtjen dhe zgjedhjen e programit të duhur bazuar në ngarkesën, kohën dhe nivelin e ndotjes. Dhe gjeni kohën e duhur për të vënë pajisjen në punë, duke ulur kostot e energjisë.

 

Frigoriferë dhe ngrirës me lidhje rrjeti

Aplikacioni My Electrolux Kitchen për frigoriferë dhe ngrirës


Kontrolloni temperaturën e frigoriferit dhe të ngrirësit nga distanca dhe merrni udhëzime se si të kujdeseni për pajisjen. Aplikacioni dërgon gjithashtu njoftime të dobishme për çdo mirëmbajtje të nevojshme, ose nëse dera është lënë e hapur, duke u siguruar që ushqimi juaj të mos prishet.

 

Pajisje me lidhje rrjeti

Enëlarësja 600 SatelliteClean® ka një krah spërkatës novator që ofron mbulim 3 herë më të mirë me spërkatje në krahasim me sistemin standard. Garanton pastrim nga këndi në kënd në mënyrë që edhe sendet e vendosura ngushtë të lahen plotësisht.
Aspiratori ynë 300 LEDLights kërkon shumë më pak energji se dritat e tjera dhe ka një jetëgjatësi tejet të lartë. Efikase dhe të dobishme, këto drita sigurojnë shikueshmëri të jashtëzakonshme për të gjitha kërkesat tuaja gjatë gatimit.
Pianura me induksion 600 Bridge ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të madhe. Me cilësimet e temperaturës dhe të kohës të koordinuara automatikisht, është ideale për të përfituar sa më shumë nga gatimet e skarës apo të tavës.
 • Google assistant
  Komandojeni pajisjen përmes zërit

  Përfitoni komandimin pa duar të pajisjes suaj Electrolux me Google Assistant.

 • Connected icon
  Merrni maksimumin nga pajisja juaj duke e lidhur me partnerët tanë

  Zbuloni një përvojë gatimi të lehtë të mundësuar së bashku me partnerët tanë të besuar.

Shkarkoni aplikacionin My Electrolux Kitchen


Woman sitting in sofa with phone

Përkujdesje niveli tjetër për rrobat, në pëllëmbë të dorës

Lidhni pajisjet tuaja me aplikacionin My Electrolux Care për një përvojë më inteligjente dhe pa mundim në larje. Personalizoni cilësimet, vendosni programe të përshtatura nga distanca dhe dërgoni udhëzime në pajisjen tuaj për ta përshtatur me nevojat dhe shprehitë tuaja. Të gjitha përmes telefonit inteligjent.


Shkarkojeni në App Store ›


Shkarkojeni në Google Play ›

Kontrolli zanor për pajisjen tuaj

Përfitoni komandim pa duar të pajisjes suaj Electrolux me Google Assistant.

Aplikacioni My Electrolux Care

Me aplikacionin My Electrolux Care, mund të komandoni në distancë pajisjet për larjen e rrobave nga smartfoni juaj. Përdorni veçorinë Care Advisor (Këshilluesi i kujdesit) për të marrë udhëzime eksperte rreth mënyrës së pastrimit sa më mirë të rrobave tuaja. Dhe me My Favourites, mund të ruhen cilësime specifike për artikujt që vishni shpesh.

Telekomanda

Përdorni aplikacionin My Electrolux Care për të nisur larjen e rrobave dhe për të kontrolluar statusin e tyre kudo në shtëpi. Në aplikacionin My Electrolux Care, zgjidhni ciklin e preferuar të larjes dhe zgjidhni simbolin Wi-Fi. Kjo do të aktivizojë modalitetin e nisjes në distancë. Gjatë ciklit aplikacioni shfaq statusin në ekranin e monitorimit dhe ju njofton kur të përfundojë programi. Me aplikacionin My Electrolux Care do të jeni në kontroll të plotë të rrobave tuaja.

Këshilluesi i kujdesit

Jo vetëm larje dhe tharje për rrobat tuaja – por edhe kujdesuni për to. Duke përdorur aplikacionin, thjesht zgjidhni llojin e tekstilit, ngjyrën dhe nivelin e ndotjes – dhe aplikacioni My Electrolux Care do të rekomandojë programin më të mirë dhe do ta dërgojë automatikisht në pajisjen tuaj. Është mënyra inteligjente për t'u kujdesur. Përdorni Këshilluesit i kujdesit intuitiv për t'i bërë rrobat të ndihen si të reja për një kohë më të gjatë – ai ofron kujdes niveli ekspert duke rekomanduar gjithmonë programin më të mirë për veshjet tuaja.

Pajisjet e lidhura

Sistemi unik ColourCare i mban gjithmonë rrobat tuaja nën kujdes optimal. Ai pastron ujin në mënyrë që detergjenti të sigurojë përfitimin më të mirë të mundshëm edhe në temperatura të ulëta.
Sistemi SteamCare përfundon çdo program larjeje me avull të butë për rroba më pak të rrudhosura. Rrobat bëhen më të lëmuara dhe nuk kërkojnë nxehtësi nga hekurosja tradicionale.
Sistemi SensiCare rregullon kohën e programit sipas sasisë së rrobave për konsum të reduktuar të energjisë dhe të ujit, dhe parandalon që rrobat të lahen për një kohë të gjatë.

Shkarkoni aplikacionin My Electrolux Care

 • Checklist icon
  LISTA E KONTROLLIT

  ✓ Apple: Telefon ose tabletë. Minimumi iOS 8.0 e lart.
  ✓ Android: telefon ose tabletë: Minimumi Android 4.0.3 e lart.
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz me WEP, WPA or WPA2 AES/TKIP me lidhje interneti.
  ✓ Sigurohuni që fuqia e sinjalit të jetë mjaft e fortë në vendin ku do të instalohet pajisja.
  ✓ Në rast se është shumë larg nga rrugëzuesi Wi-Fi, mund të nevojitet një zgjatues rrjeti.

 • Favourite icon
  My Favourites

  Menyja e personalizuar My Favourites mundëson ruajtjen e cilësimeve për rrobat që vishni shpesh. Personalizoni dhe përshtatni përvojën tuaj të larjes së rrobave. Ruani cilësimet tuaja të preferuara duke përfshirë programet e personalizuara të Këshilluesit i kujdesit duke përdorur My Favourites. Ruani deri në 6 programe larjeje dhe 6 tharjeje për akses të shpejtë. Kurseni kohë duke pastruar rrobat tuaja të veshura rregullisht me vetëm një klikim.

Optimizojini pajisjet me aplikacionin Electrolux

Pajisjet e lidhura përmirësojnë përvojën dhe komoditetin e detyrave tuaja të përditshme. Rezultati është më i freskët, më i pastër dhe më i shijshëm – me më pak përpjekje. Electrolux po punon me aktorët kryesorë botërorë si Google dhe Amazon për të siguruar përvoja të thjeshta dhe të njësuara lidhjeje. Zbuloni pajisjet tona të lidhura – për një shtëpi më inteligjente, pa vështirësi. Kontrolloni, monitoroni dhe automatizoni detyrat. Nga kudo.


Shkarkojeni në App Store ›


Shkarkojeni në Google Play ›

 

Veçoritë

Automatizimi i detyrave rutinë

AUTOMATIZIM

Programoni detyra për të automatizuar pastrimin tuaj për një mjedis më të mirë në shtëpi. Mund të paracaktoni mënyrën e pastrimit, zonën dhe kohën në pastruesin tuaj robotik. Për një ajër më të pastër, mund të planifikoni kohën e fillimit dhe të përfundimit në pastruesin tuaj të ajrit në aplikacion.

 

Përjetoni kontroll të plotë

TELEKOMANDIM

Vëreni në punë pajisjen tuaj, kontrolloni përparimin ose ndryshoni cilësimet me lehtësi. Edhe kur nuk jeni në shtëpi.

 

Kaloni në përdorim pa duar me Google Assistant

KOMANDIM ME ZË

I keni duart e zëna? Nuk prish punë. Komandojini pajisjet me zërin tuaj duke lidhur Google Assistant. Thjesht kërkojani Google. Uluni dhe relaksohuni ndërsa produktet tona kujdesen për shtëpinë tuaj.

Google dhe Google Play janë marka tregtare të Google LLC.

 

Veçoritë e kujdesit për dyshemenë

Merrni nën kontroll pastrimin e robotit tuaj

Në aplikacionin Electrolux mund ta shikoni duke lëvizur nga dhoma në dhomë, të pastroni hapësirat që keni zgjedhur të anashkalonit ditën e kaluar ose ndoshta të pastroni një hapësirë​të caktuar që dëshironi ta pastroni sot. Aplikacioni Electrolux shmang mundimin e tepërt me pastrimin duke qenë mjeti më i fundit për të monitoruar dhe komanduar pastrimin e dyshemesë në shtëpi me hapa të thjeshtë për t'u ndjekur.

Veçoritë e kujdesit për ajrin

Përmirësoni ajrin e brendshëm

Ajri i pastër i shtëpisë është vetëm një klikim larg me aplikacionin Electrolux. Monitoroni cilësinë e ajrit në dhomat tuaja të ndryshme, kuptoni nëse ajri i jashtëm duhet të futet apo të mbyllet jashtë shtëpisë suaj dhe ndiqni ecurinë e pastrimit të ajrit në kohë reale. Mund gjithashtu të gjurmoni jetëgjatësinë e filtrave tuaj në mënyrë që të mos i ndryshoni pa qenë nevoja.

Shkarkoni aplikacionin Electrolux