• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1200
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 10
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++-30%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 190
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
Specifikimi
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1200 rpm
 • Kapaciteti i larjes: 10 kg
 • Program i larjes me dorë që lejon artikujt me etiketën 'për larje me dorë' të lahen në lavatriçe
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Rapid 14min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy Vapour, Duvet, Të mëndafshtat, Wool\Handwash, Sportive, Outdoor, Denim
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 10
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1200
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 0
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 0
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 0
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 53
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 75
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 53
 • Drum volume: 68
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 145
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x600x660
 • Depth max, mm: 660
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++-30%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 190
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 11790
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 916 507
 • Product Type: Front loaded WM
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: No
 • Display type: Medium LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: LONG 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 916 507
 • Bar code: 7332543792955

Front loaded WM PerfectCare 600 EW6F421B

Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B

Fabrics look like new for twice as long*

Our SensiCare system automatically adjusts the programme’s settings to suit the size of the load. Smart sensors reduce the time, water and energy used, meaning even small loads are washed with precision. For an effective clean without any risk of wear and tear.

*Test of colour fastness performed by Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B

Every fibre reached, every item softer

Our SoftPlus Option pre-soaks and distributes clothing evenly. Ensuring every fibre is reached and that every item in the load feels soft and smells fresh for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B

Add steam for truly clean

The AntiAllergy Vapor 60ºC washing programme provides steam at the end of the cycle, to give your clothes a hygienic and efficient clean. This helps reduce bacteria and allergens from your clothes, and supports better laundry hygiene.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B

Less energy, more time

Our Eco TimeManager let you adjust the length of the wash cycle to the time you have available. Saving you both time and energy with absolutely no compromise on the thorough wash your clothes receive.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B

Clean clothes when it's convenient

Adjust the start of the cycle to suit your schedule with the delay start function in the washing machine. The laundry will be ready to unload when you are ready to unload it, keeping it as fresh and as fragrant as possible. It's the most convenient way to clean.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our PerfectCare 600 slim washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing garments from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even your...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 449
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S
Front loaded WM PerfectCare 700 WM

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj