• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1600
 • Niveli i dizajnit TC2 high
 • Thellësia (mm) 658
 • ColourCare ColourCare
 • UltraCare UltraCare
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 10
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -55%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 107,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,30
Specifikimi
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1600 rpm
 • Kapaciteti i larjes: 10 kg
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Steam Cashmere, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Rapid 14min, Outdoor, Denim, UltraWash, ColourPro, Wool\Silk, Business Shirts, Machine Clean, Anti Allergy, Bed Linen, Duvet, Perdet, Fleece, Towels, Sportive, Baby
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Pajisje kundra rrjedhjes së ujit me sensor kontrolli për ujin Aqua Control
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 10
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1600
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 290
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 250
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 255
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 47
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 75
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 44
 • Drum volume: 69
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Aqua control
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 145
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 847x597x636
 • Depth max, mm: 658
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -55%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 107,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,30
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 11499
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 555 604
 • Product Type: Front loaded WM
 • Connectivity: WiFi-X
 • Nordic_WM_AutoDose: No
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: Yes
 • Display type: Big LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: 2+1
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 555 604
 • Bar code: 7332543595983

Front loaded WM PerfectCare 900 Lavatriçe me hapje ballore EW9F161B

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW9F161B

Colours don't fade*

With the ColourCare System, colours are protected and kept vibrant. The unique filter removes minerals and impurities from water, meaning that detergents and softeners start working at lower temperatures. Gentle washing delivers great results, every time.

*Test for colour fastness performed on red and black polyester after 50 washing cycles at 30 degrees.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW9F161B

Enjoy clothes for longer with UltraCare

Enjoy clothes for longer with our UltraCare system. Detergent and softener are pre-mixed in water before they reach the drum, so they are evenly distributed in the wash. This means they get to work quickly, which in turn protects the fibres of clothes.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW9F161B

Exceptional clothing care at the tap of your smartphone

With the MyElectrolux app, you can remotely control laundry appliances from your smartphone. Use the Care Advisor feature to get expert guidance on how to best clean your clothes. And with MyFavourites, specific settings can be saved for the items you wear often.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW9F161B

Fabrics look like new for twice as long*

Our SensiCare system automatically adjusts the programme’s settings to suit the size of the load. Smart sensors reduce the time, water and energy used, meaning even small loads are washed with precision. For an effective clean without any risk of wear and tear.

*Test of colour fastness performed by Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW9F161B

A third less creases*

Clothes emerge from the drum with less wrinkles thanks to our SteamCare system. By adding steam to the end of the wash, fibres are relaxed, and wrinkles are reduced by a third. Without being exposed to the heat of regular ironing, clothes look better for longer.

*Compared to the same machine without SteamCare System.

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our PerfectCare 600 slim washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing garments from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even your...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 490
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S SteamCare
Front loaded WM PerfectCare 700 Lavatriçe me hapje ballore

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj