Mësoni më shumë rreth fshesave tona me tel

Përfitoni një pastrim të thellë dhe të plotë, me fshesën tonë të fuqishme me kordon – krijuar për të pastruar sipërfaqe dhe lloje të ndryshme dyshemeje. Falë sistemit të avancuar të filtrimit HEPA, fshesat Electrolux e rikthejnë ajrin më të pastër në dhomë gjatë fshirjes. Me zhdërvjelltësi dhe efikasitet të lartë energjetik, mund të zgjidhni midis fshesave me ose pa qese. Zgjedhje të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike të pastrimit.

Lexo më shumë
Pure C9 Bagless cleaner

Dysheme pa njolla dhe ajër i pastër

Sistemi plotësisht i mbyllur PureFlow për rendiment superior dhe filtrim të avancuar, pa mundim.

Pure C9

Pure C9

 • Pure C9, fshesa jonë më efikase pa qese ofron rendiment superior dhe filtrim të avancuar pa mundim.

Funksionet e Pure C9

 • FlowMotion nozzle on carpet
  LED light icon
  Rezultate të pastra në çdo dysheme

  Koka FlowMotion me dizajn intuitiv dhe llamba LED siguron performancë të fuqishme dhe ju mundëson të shihni lehtësisht pluhurin në zonat e vështira.

 • Filtration system
  Filtration icon
  Sistem i mbyllur filtrimi me 7 faza

  Sistemi i filtrimit HEPA me 7 faza kap deri në 99,999 %* të grimcave të vogla deri në 0,3 mikrometra për një shtëpi më të pastër higjienike.

 • Dust-emptying
  Garbage can icon
  Pastërti dhe zbrazje e shpejtë e pluhurit

  Zbrazja intuitive me dy hapa dhe e kontrolluar siguron hedhje higjienike dhe pa rrëmujë të pluhurit.

 • XL wheels
  XLwheels icon
  Lëvizni lehtë

  Rrotat XL të veshura me gome lëvizin lehtësisht ndërmjet dhomave me kordon për rreze veprimi 12 metra.

 • C9 cleaner
  +/- icon
  Rregullimi i fuqisë në distancë

  Pastroni pa u përkulur për të rregulluar nivelin e fuqisë. Dhe shikoni qartë me ekranin LED.

 • 1.7L capacity
  Suction power icon
  Rendiment i gjatë në thithje

  Rendiment superior dhe afatgjatë me kapacitet 1,7 l për zbrazje më të rrallë të pluhurit dhe filtër 3D që mundëson humbje minimale të thithjes.

*Bazuar në testin e jashtëm dhe të brendshëm sipas standardit EN 60312-1.

600 Bagless cleaner

Rendiment i fuqishëm. Projektuar sipas komoditetit tuaj

Me teknologjinë novatore ciklonike dhe modelimin ergonomik, fshesa jonë 600 Bagless cleaner kombinon pastrimin e rendimentit të lartë zbrazjen e lehtë dhe të shpejtë.

600 Bagless cleaner

600 Bagless cleaner

 • Me teknologjinë novatore ciklonike dhe modelimin ergonomik, fshesa jonë 600 Bagless cleaner kombinon pastrimin e rendimentit të lartë zbrazjen e lehtë dhe të shpejtë.

Funksionet e 600 Bagless cleaner

 • Dust emptying
  Icon
  Zbrazje e shpejtë e pluhurit me 2 hapa

  Projektim për manovrim të lehtë me dy hapa, zbrazje të kontrolluar dhe kufizim të derdhjeve gjatë hedhjes së pluhurit.

 • Vacuum nozzle
  Icon
  Rendiment pa kompromise* gjatë gjithë pastrimit

  Ruan deri në 99%* të rendimentit fillestar të pastrimit ndërsa koshi mbushet sipas IEC 62885-2 edicioni 1.0: 5.1, 5.7 dhe 5.9 në cilësimin e fuqisë maksimale.

 • Filtration system
  Icon
  Filtrim ajri me 6 hapa

  Sistemi i filtrimit me 6 hapa kap deri në 99,99% të grimcave të mikropluhurit më të mëdha se 1 mikrometër* për ajër më të pastër të shkarkimit.

 • Storage
  Icon
  Dizajn kompakt për ruajtje

  Dizajni ynë kompakt me opsionin e ruajtjes vertikalisht ose horizontalisht shmang telashet e ruajtjes dhe zë më pak hapësirë.

 • Vacuum cleaner
  Icon
  Manovrim i lehtë

  Rrotat XL të veshura me gomë, përmirësojnë manovrimin dhe mbrojtjen kur lëvizni nëpër sipërfaqe, për një pastrim më të shtruar.

 • Recycled plastic
  Icon
  Një zgjedhje ekologjike

  Produkt me përbërje të paktën 55% plastikë të ricikluar nga e gjithë plastika e përdorur.

*Bazuar në testet e brendshme në përputhje me standardin evropian të EN60312-1-2017 për grimcat më të mëdha se 1 mikrometër.

Woman vacuuming carpet

Fuqia e qetësisë

E vetmja fshesë e qetë me korrent pa qese për të gjitha dyshemetë me sistemin Silence Pro™ për një pastrim të thellë në qetësi dhe rezultate të jashtëzakonshme pastrimi.

SilentPerformer Cyclonic

SilentPerformer Cyclonic

 • SilentPerformer Cyclonic ka fuqi mbresëlënëse dhe zhurmë delikate pa cenuar rendimentin.

Karakteristikat e SilentPerformer Cyclonic

 • Dog on carpet
  Icon
  Silence Pro System™

  Rendiment i qetë kudo që ju nevojitet me Silence Pro System™.

 • Blue vacuum cleaner
  Icon
  Ajër më i pastër në dalje

  Clean-air filtration™ për një shtëpi më të shëndetshme.

 • Dust emptying
  Icon
  Zbrazje e lehtë e pluhurit

  Sistemi Easy Empty™ për zbrazje të shpejtë dhe higjienike.

Ease C4 vacuum cleaner

Pastrim efikas, tani pa mundim​

Fshesë me korrent pa qese e krijuar për të përdorur më pak energji dhe për të filtruar pluhurin me efikasitet. Për një pastrim të lehtë me rendiment të lartë.

Ease C4

Ease C4

 • Ease C4 ofron një dizajn të ajrosur për të minimizuar energjinë e konsumuar për pastrim efikas dhe të fuqishëm.
 • Kuti pluhuri me kapacitet të lartë 1.8 l.
 • Rrota të mëdha për stabilitet më të mirë.

Funksionet e Ease C4

 • High capacity
  Icon
  Më pak përpjekje me më shumë kapacitet

  Kutia e pluhurit me kapacitet të lartë mund të ruajë deri në 1,8 litra, kështu që kërkon zbrazje më rrallë. Lirim me një buton për të hequr me kujdes pluhurin tuaj në një mënyrë të lehtë.

 • Filtration system
  Icon
  Filtrim i katërfishtë​

  Sistemi me 4 hapa i fshesës sonë pa qese ndan me efikasitet grimcat e pluhurit për një pastrim më efikas.​

 • High performance vacuum
  Icon
  Pastroni më shumë me një lëvizje​

  Fshesë me korrent për më gjatë* me rendiment të lartë, edhe kur është afër kapacitetit të plotë, dhe zvogëlon nevojën për ta zbrazur shpesh kutinë.​

*Krahasuar me AeroPerformer Cyclonic™ për rendiment gjatë bllokimit dhe fuqinë e thithjes​.

Mësoni më shumë për fshesat tona pa qese

Gjeni fshesën e duhur me korrent për nevojat specifike të shtëpisë suaj. Clean – për të pasur një shtëpi të pastër në çdo kohë. Animal – për të hequr me efikasitet qimet dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake – edhe nga qilimat dhe mobiliet. Hygienic– pastrim më i thellë për pluhurin e dukshëm dhe të padukshëm si mikrobet, bakteret dhe ajrin e keq. Ultimate – paketa e plotë për të përballuar çdo detyrë.

Pse të blini një fshesë me korrent me tel/kosh?

Fshesat me tel ofrojnë rezistencë më të lartë, vijnë me rendiment të jashtëzakonshëm dhe kokë të fuqihme, të përshtatshme për të gjitha llojet e dyshemeve dhe sipërfaqet e tjera. Fshesat me tel lidhen gjithmonë me një burim energjie, duke shmangur problemet e kohëzgjatjes së punës. Mund të përshtatni zgjedhjet e filtrave dhe të aksesorëve për t'iu përshtatur nevojave specifike si alergjitë dhe shtëpitë me kafshë shtëpiake, në mënyrë që të krijoni fshesën me korrent më efikase për shtëpinë tuaj.

Me apo pa qese – ku është dallimi?

 • Bagged cleaner
  Fshesa me qese

  Fshesat me qese kanë një qese pluhuri që mund të ndërrohet kur mbushet. Kur zgjidhni një qese të madhe pluhuri, mund të pastroni më gjatë pa e zbrazur. Qesja e mbyllur e pluhurit është higjienike pasi nuk bini në kontakt me pluhurin.

 • Bagless cleaner
  Fshesa pa qese

  Fshesat pa qese kanë një kosh pluhuri për të mbledhur e mbajtur pluhurin e grumbulluar, duke shmangur nevojën për të blerë qese pastrimi. Pasi të jetë mbushur, mund ta zbrazni e lani koshin e pluhurit lehtësisht. Kutia transparente ju ndihmon të matni sasinë e pluhurit në enë, në çdo kohë.

Funksionet kryesore të fshesave pa qese

Fuqia e lartë e thithjes për marrje më të mirë të pluhurit – Mbjellje 100 % e pluhurit në të çara.

Kapaciteti i koshit të pluhurit 1,4-1,8 l.
Përqindje e lartë filtrimi HEPA; filtra të ndryshëm në varësi të nevojave tuaja specifike Nivelet e zërit 72-80 dB(A).

Lehtësia e përdorimit
• Zbrazni koshin e pluhurit lehtësisht dhe në mënyrë higjienike – në 2 hapa.
• Rrota të mëdha dhe XL për manovrim më të lehtë.
• Rrezja e veprimit: 7 deri në 12 metra.
• Pozicione të shumta parkimi.
• Bartje e lehtë ndërmjet dhomave.
• Tub teleskopik me kyçje*.
• Ruani me lehtësi aksesorët në fshesë.

*në varësi të modelit

Aksesorë për fshesa pa qese

Përveç kokës për gjithë dyshemetë, që vjen me secilin produkt në paketim, këtu janë aksesorët shtesë që mund të përdoren me fshesat tona me korrent:

Dysheme të forta – kokë ParkettoPro.
Qilima – koka Turbo Brush, Turbo DEX.
Divanë/karrige – koka për qimet e kafshëve Trinity, koka Mini Turbo.
Pastrim në syprina – mjeti 3-në-1, mjeti 2-në-1, fshirësja e të çarave dhe e tapicerive, fshirësja, furça e pluhurit, mjeti i tapicerive.
Zonat e vështira – kokat Flex Pro dhe Speedy clean si dhe koka e gjatë për të çarat.

Blini aksesorë

Listë kontrolli përpara se të blini fshesë pa qese

Nëse vendosni të blini në internet ose në dyqan, në vijim janë disa gjëra që duhet të keni parasysh.

 • Icon
  √ Zona e pastrimit

  Fshesa me tel është një opsion i mirë për zona më të mëdha pastrimi ose dysheme të shumta. Është e lehtë për t'u bartur dhe manovruar mbi të gjitha sipërfaqet.

 • Icon
  √ Lloji i dyshemesë

  Zgjidhni kokat dhe aksesorët e duhur që u përshtaten dyshemeve tuaja: dru, pllaka, qilima ose një kombinim.

 • Icon
  √ Nevoja të veçanta

  Nëse keni alergji ose kafshë shtëpiake, merrni parasysh një fshesë me filtrim më të lartë dhe kokë për pastrim të thellë.

 • Icon
  √ Shpeshtësia

  Fshesa me korrent është alternativa më e mirë për një pastrim më të plotë. Fshesa robotike apo e dorës është më e mirë për pastrimin zonal dhe nëse pastroni shpesh me fshesë me korrent.

Mirëmbajtja e fshesave me korrent pa qese

Filtrat e përdorur në fshesë me tel pa qese:
A) parafiltër me shumë shtresa që mund të lahet, B) filtër pluhuri/grimcash të imta që mund të lahet.

 • Dust emptying
  Zbrazja e pluhurit

  Fshesë me korrent për më gjatë* me rendiment të lartë, edhe kur është afër kapacitetit të plotë, dhe zvogëlon nevojën për ta zbrazur shpesh kutinë.​

 • Vacuum filter
  Ndryshimi dhe larja e filtrave

  • Parafiltri: ndërrohet çdo 6 muaj.
  • Filtri i pluhurave të imëta: ndërrohet çdo 12 muaj.
  • Lajini të dy filtrat çdo 1-2 muaj.
  • Multicikloniku.
  • Filtri me rrjetë.

 • Mirëmbajtja e kokës
  Mirëmbajtja e kokës

  Pastrojeni me lehtësi kokën duke përdorur skajin e përkulur dhe pastrojini rregullisht furçat.

Mësoni më shumë për fshesat tona pa qese

Gjeni fshesën e duhur me korrent për nevojat specifike të shtëpisë suaj. Clean – për të pasur një shtëpi të pastër në çdo kohë. Animal – për të hequr me efikasitet qimet dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake – edhe nga qilimat dhe mobiliet. Hygienic– pastrim më i thellë për pluhurin e dukshëm dhe të padukshëm si mikrobet, bakteret dhe ajrin e keq. Ultimate – paketa e plotë për të përballuar çdo detyrë.

Gati për të blerë?
Ose vazhdoni me eksplorimin e serisë vijuese