Front loaded WD PerfectCare 900 Makina larëse tharëse autonome EW9W161B

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW9W161B

Silk garments emerge with up to 50% less creases*

Our DelicateCare System adjusts temperature and motion to fabric for exactly the correct care. The quality of clothes preserved. 

*Compared to air-drying.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW9W161B

Fabrics, refreshed with steam

Our SteamCare programme restores your clothing with steam, reducing wrinkles and minimising the need to iron. So that garments retain their shape and texture for longer. What’s more, our FreshScent system combines fragrance with gentle steam to refresh fabrics between washes.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW9W161B

Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing overwashing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW9W161B

Washing and drying, tailored to your wardrobe

PerfectCare 900 adjusts temperature and drum motion to your clothes. From mixed cottons to synthetics, and even silks, its intuitive mode selection offers a drying option for all washing programs. What's more, you can get a 3kg load clean and dry in 3 hours.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW9W161B

Expert care with half the energy

PerfectCare900's HP technology lets you wash and dry a range of fabrics at almost half the usual temperature. That means your clothes are properly cared for without exposure to unnecessary heat. It also means impressive results with much lower energy consumption.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WD
 • Family: PerfectCare 900
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A
 • Performanca e larjes: A
 • Maximum spin speed rpm: 1600
Specifikimi
 • Kombinim i makinës larëse me tharje me qëndrim të lirë
 • Kapaciteti i larjes: 10 kg
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1600 rpm
 • Kapaciteti i tharjes: 6,0 kg
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Program i larjes më dorë që lejon rrobat që lahen vetëm me dorë të lahen në makinën larëse
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Program i dizenjuar për të leshtat me që lejon rrobat e leshta të lahen në makinën larëse
 • Programet: Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, One GO 3h 3Kg, Të mëndafshtat, Wool\Handwash, Outdoor, Steam FreshScent, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Performanca e larjes: A
 • Maximum spin speed rpm: 1600
 • Residual humidity: 44
 • Drying technology: Heat pump
 • Kapaciteti i larjes (kg): 10
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 6,0
 • Drum volume: 69
 • Niveli i zhurmës së tharjes IEC 704-3 db(A): 51
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Aqua control
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 140
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 870x597x636
 • Depth max, mm: 660
Energjia
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A
 • Energy consumption washing: 0,90
 • Water consumption: 77
 • Energy consumption washing/drying: 4,07
 • Konsumi vjetor i energjisë (kWh): 180
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 600 309
 • Product Type: Front loaded WD
 • Family: PerfectCare 900
 • Humidity control: Automatic + time
 • Display type: Big LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 600 309
 • Bar code: 7332543667475

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W447W DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W368S DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj