EW7WP361S

Electrolux PerfectCare 700 Larëse tharëse 10/6.0

Makina larëse jonë PerfectCare 700 pastron rrobat tuaja në një cikël tharje-tharje të leverdishëm. Bazuar në llojin e pëlhurës dhe peshën e ngarkesës, Sistemi DualCare i tij rregullon temperaturën dhe lëvizjen e kazanit për të ofruar kujdesin më të mirë për çdo artikull. Duke siguruar se pëlhurat duken dhe ndjehen si të reja për më gjatë.
EnergyClassE20A
EnergyClassWDE20D
Maximum spin speed rpm1600
Drying technologyWater condense
WoolmarkWoolmark Blue Wash&Dry
Drum patternCare Drum
PCT_ES_WD_LiquidDetergentFlap
Program listEco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Të leshtat, Steam Freshscent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Machine Clean, Anti Allergy, Sport Wear, Outdoor, Denim, One Go 1H 1Kg
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP361S
Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj

Sistemi DualCare modifikon ciklet sipas llojeve të pëlhurës dhe peshës së ngarkesës. Prandaj mund të kujdeseni për rrobat në tamam temperaturat e duhura me lëvizje të optimizuara të kazanit. Larja dhe më pas tharja në një proces të efektshëm. Në mënyrë që çdo artikull të ruajë pamjen, ndjesinë dhe cilësinë e tij me kalimin e kohës.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Jepuni jetë të re rrobave me Sistemin SteamCare tonë me FreshScent. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, ndërsa pakësoni rrudhat dhe minimizoni nevojën për të hekurosur. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP361S
Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP361S
Gati për tu veshur brenda një ore

Programi ynë 60-minutësh Pa ndalesë lan dhe than ngarkesa të vogla në vetëm një orë për një cikël jashtëzakonisht të shpejtë dhe efikas. Kështu që mund të pastroni dhe kujdeseni për rrobat tuaja pa mundim kur t’i doni.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP361S
Leverdi në një cikël të vetëm

Programi Larje&Tharje ynë ofron kujdes të leverdishëm për veshjet tuaja me shtypjen e një butoni. Zgjidhni një cikël të vetëm tharje-tharje për të pastruar gjithçka në një proces të efektshëm; ose zgjidhni cikle të veçanta të larjes dhe tharjes për kujdes me të vërtetë fleksibël.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje