Përfitimet

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP447W

Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj

Sistemi DualCare modifikon ciklet sipas llojeve të pëlhurës dhe peshës së ngarkesës. Prandaj mund të kujdeseni për rrobat në tamam temperaturat e duhura me lëvizje të optimizuara të kazanit. Larja dhe më pas tharja në një proces të efektshëm. Në mënyrë që çdo artikull të ruajë pamjen, ndjesinë dhe cilësinë e tij me kalimin e kohës.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Jepuni jetë të re rrobave me Sistemin SteamCare tonë me FreshScent. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, ndërsa pakësoni rrudhat dhe minimizoni nevojën për të hekurosur. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP447W

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP447W

MixCare - kujdes i butë dhe efikas për ngarkesa të përditshme

MixCare ju kursen kohë dhe energji kur kujdeset për ngarkesa të përziera deri në 5 kg. Kur lani dhe thani ose vetëm thani, rregullon kohën dhe përdorimin e energjisë bazuar në madhësinë e ngarkesës. Kur vetëm lani, pastron në 30°C dhe në vetëm 69 minuta.

Modeli i kazanit Kujdes i butë është edhe më i butë ndaj pëlhurave tuaja*

Kazani Kujdes ka një model të përmirësuar si jastëk për rrobat që të rrëshqasin butësisht. Modeli i ngritur krijon një shtresë të hollë uji që mbulon vrimat gjatë larjes. Duke u siguruar pëlhurave tuaja me një përvojë edhe më të butë larjeje.

*Analiza të brendshme që krahasojnë kazanin Kujdes me kazanin e mëparshëm Electrolux PerfectCare.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone