Përfitimet

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP369S

Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj

Sistemi DualCare modifikon ciklet sipas llojeve të pëlhurës dhe peshës së ngarkesës. Prandaj mund të kujdeseni për rrobat në tamam temperaturat e duhura me lëvizje të optimizuara të kazanit. Larja dhe më pas tharja në një proces të efektshëm. Në mënyrë që çdo artikull të ruajë pamjen, ndjesinë dhe cilësinë e tij me kalimin e kohës.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Jepuni jetë të re rrobave me Sistemin SteamCare tonë me FreshScent. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, ndërsa pakësoni rrudhat dhe minimizoni nevojën për të hekurosur. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP369S

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP369S

Gati për tu veshur brenda një ore

Programi ynë 60-minutësh Pa ndalesë lan dhe than ngarkesa të vogla në vetëm një orë për një cikël jashtëzakonisht të shpejtë dhe efikas. Kështu që mund të pastroni dhe kujdeseni për rrobat tuaja pa mundim kur t’i doni.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7WP369S

Leverdi në një cikël të vetëm

Programi Larje&Tharje ynë ofron kujdes të leverdishëm për veshjet tuaja me shtypjen e një butoni. Zgjidhni një cikël të vetëm tharje-tharje për të pastruar gjithçka në një proces të efektshëm; ose zgjidhni cikle të veçanta të larjes dhe tharjes për kujdes me të vërtetë fleksibël.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone