Përfitimet

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW8WP261PB

Sistemi UltraCare - Zgjidhja për rroba që zgjasin

Sistemi UltraCare ynë unik përzien paraprakisht detergjentët dhe zbutësit me ujin përpara sesa të hyjnë në kazan. Kjo do të thotë se çdo fibër arrihet e mbrohet dhe pëlhurat pastrohen më plotësisht. Duke siguruar se të gjitha rrobat tuaja duken dhe ndjehen si të reja për më gjatë.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Jepuni jetë të re rrobave me Sistemin SteamCare tonë me FreshScent. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, ndërsa pakësoni rrudhat dhe minimizoni nevojën për të hekurosur. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW8WP261PB

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW8WP261PB

UltraWash&Dry. Ngarkesa të përditshme, të gjitha me një kalim

UltraWash&Dry rregullon kohën dhe përdorimin e energjisë bazuar në madhësinë e ngarkesës kur lani dhe thani ose vetëm lani. Cikli vetëm i larjes kërkon 59 min dhe pastron në 30°C. Kujdes i butë për ngarkesa të përditshme deri në 5 kg, veshje sintetike dhe të pambukta me një kalim.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone