Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome EW7W4684W

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W

DualCare System - The ideal settings for your items

Our DualCare System automatically adjusts cycles to fabric types and load weights. So that clothes can be cared for at just the right temperatures with optimised drum movements. Washing then drying in one streamlined process. So that each item retains its look, feel and quality over time.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W

Fabrics, refreshed with SteamCare

Our SteamCare programme restores your clothing with steam, reducing wrinkles and minimising the need to iron. So that garments retain their shape and texture for longer. What’s more, our FreshScent system combines fragrance with gentle steam to refresh fabrics between washes.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing overwashing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W

Ready to wear in one hour

Our Non-Stop 60-Minute Programme washes and dries small loads in just one hour for an extremely fast and efficient cycle. So you can have your clothes effortlessly cleaned and cared for when you want them.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W

Convenience in a single cycle

Our Wash&Dry Programme provides convenient care for your clothing at the push of a button. Choose a single, dry-to dry cycle to clean everything in one streamlined process; or select separate wash and dry cycles for truly flexible care.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WD
 • Family: PerfectCare 700
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A
 • Performanca e larjes: A
 • Maximum spin speed rpm: 1600
Specifikimi
 • Kombinim i makinës larëse me tharje me qëndrim të lirë
 • Kapaciteti i larjes: 8 kg
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1600 rpm
 • Kapaciteti i tharjes: 4,0 kg
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Program i dizenjuar për të leshtat me që lejon rrobat e leshta të lahen në makinën larëse
 • Programet: Cottons, Sintetiket, Delicates, Të leshtat, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Machine Clean, Anti Allergy, Sport Wear, Outdoor, Denim, One GO 1h 1Kg, Eco 40-60, Ndezur/Fikur
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Performanca e larjes: A
 • Maximum spin speed rpm: 1600
 • Residual humidity: 44
 • Drying technology: Water condense
 • Kapaciteti i larjes (kg): 8
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 4,0
 • Drum volume: 55
 • Niveli i zhurmës së tharjes IEC 704-3 db(A): 51
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 140
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 847x597x551
 • Depth max, mm: 573
Energjia
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A
 • Energy consumption washing: 0,90
 • Water consumption: 97
 • Energy consumption washing/drying: 5,35
 • Konsumi vjetor i energjisë (kWh): 180
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 600 603
 • Product Type: Front loaded WD
 • Family: PerfectCare 700
 • Humidity control: Automatic + time
 • Display type: Small LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 600 603
 • Bar code: 7332543611423

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W447W DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W368S DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W361S DualCare
Front loaded WD PerfectCare 700 Makina larëse tharëse autonome
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • DualCare System - The ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj