Përfitimet

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W369S

The DualCare System - the ideal settings for your items

Our DualCare System modifies cycles according to fabric types and load weight. So that clothes can be cared for at just the right temperatures with optimised drum movements. Washing then drying in one streamlined process. So that each item retains its look, feel, and quality over time.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W369S

Fabrics, refreshed with SteamCare

Our SteamCare programme restores your clothing with steam, reducing wrinkles and minimising the need to iron. So that garments retain their shape and texture for longer. What’s more, our FreshScent system combines fragrance with gentle steam to refresh fabrics between washes.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W369S

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing overwashing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W369S

Ready to wear in one hour

Our Non-Stop 60-Minute Programme washes and dries small loads in just one hour for an extremely fast and efficient cycle. So you can have your clothes effortlessly cleaned and cared for when you want them.

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W369S

Convenience in a single cycle

Our Wash&Dry Programme provides convenient care for your clothing at the push of a button. Choose a single, dry-to dry cycle to clean everything in one streamlined process; or select separate wash and dry cycles for truly flexible care.

Produktet e tjera

Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W4684W
Front loaded WD PerfectCare 700
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • The DualCare System - the ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Ready to wear in one hour
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W447W
Front loaded WD PerfectCare 700
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • The DualCare System - the ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Ready to wear in one hour
Electrolux - Makina larëse tharëse autonome - EW7W368S
Front loaded WD PerfectCare 700
 • Your clothes, cleaned and dried in one go
 • The DualCare System - the ideal settings for your items
 • Fabrics, refreshed with SteamCare
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Ready to wear in one hour

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj