Përfitimet

Circulated Cooking – for even heating in the oven

With Circulated Cooking, the fan evenly distributes heat through the top and bottom of your oven cavity. The result is more consistent, reliable cooking.

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

Grid Runners – for greater cooking flexibility

Streamline your cooking with Grid Runners. Reach for roasting vegetables by simply sliding the tray towards you and lifting out. You can also change where the runner is mounted, making this the most ergonomic cooking accessory.

The Removable Glass Door – so easy to clean

With the Removable Glass Door, you can completely remove it and the glass panels, making cleaning a snap.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Solid Hotplate, 2000W/220mm
 • Zona e pasme majtas: Solid Hotplate, 1000W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Pika e kuqe, Solid Hotplate, 1500W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Pllakë metalike solide, 1500W/180mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
 • Dera e sobës e lehtë për t'u pastruar
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 57
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 855
 • Gjerësia mm: 600
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 43
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7845
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 300
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Grid Runners
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 300
 • Bar code: 7332543767410

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX
Kuchnia elektryczna 600
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh
 • More time cooking, less watching the clock

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj