Përfitimet

The Radiant Hob – an alternative to gas cooking

The Radiant Hob is a fast, easy-to-clean alternative to gas. Ceramic zones heat quickly and accurately for fuss-free cooking.

PlusSteam – for even better baking

PlusSteam lets you achieve bakery-style results in your own home, at the push of a button. Humidity allows dough to rise fully, creating soft insides with rich, glossy crusts. And try it for amazing roasted chicken or flaky fish. 

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

You're always on time with Minute Minder

Our Minute Minder helps you control your meals. Just set the timer and it will alert you when the time has elapsed – because a minute can make all the difference.

The Removable Glass Door – so easy to clean

With the Removable Glass Door, you can completely remove it and the glass panels, making cleaning a snap.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Zona e pasme majtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e pasme djathtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
 • Dera e sobës e lehtë për t'u pastruar
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 54
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 858
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 41
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.74
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 8305
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 311
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 2 Cake tray black enamel
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Stamped Runners
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 311
 • Bar code: 7332543767526

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX
Kuchnia elektryczna 600
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh
 • More time cooking, less watching the clock

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj