Kuchnia elektryczna 300 LKR64021AW

Përfitimet

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food to crispy perfection, every time.

The Radiant Hob – an alternative to gas cooking

The Radiant Hob is a fast, easy-to-clean alternative to gas. Ceramic zones heat quickly and accurately for fuss-free cooking.

Multifunction Oven – the most capable for cooking

This full-featured Multifunctional Oven assures that all your dishes are fast and evenly cooked to perfection.

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

XXL Capacity gives you more from your oven

XXL Capacity in your cooker cavity lets you maximise cooking time. Greater efficiency means you can get more from your dishes and rely on your recipes to feed more people when you need to.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Niveli i lartë i flakës, 2300W/210mm
 • Zona e pasme majtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1800W/180mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Kontrolle për 4 zona energjie
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 47
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.95
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.82
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 10000
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 945
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Combi tray black enamel
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: Flat
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 945
 • Bar code: 7332543762897

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX
Kuchnia elektryczna 600
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh
 • More time cooking, less watching the clock

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj