Përfitimet

Pianura rrezatuese – një alternativë ndaj gatimit me gaz

Pianura rrezatuese është një alternativë e shpejtë, e lehtë për t’u pastruar ndaj gazit. Zonat e qeramikës nxehet shpejt dhe saktësisht për gatim pa probleme.

Furra me shumë funksione – me e afta për gatim

Kjo Furrë me shumë funksione me funksionalitete të plota siguron se të gjitha pjatat tuaja gatuhen shpejt dhe në mënyrë të barabartë me përsosmëri.

Zmalt i zi – i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar

Zmalti i zi është materiali optimal i përdorur për një hapësirë të brendshme të furrës. I fortë, i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar, lehtëson procesin e gatimit.

Kohëmatësi do të thotë se nuk gatuani kurrë tepër

Për të siguruar se pjatat tuaja nuk janë gatuar kurrë më tepër, kjo furrë krenohet me një Kohëmatës elektronik që fik nxehtësinë kur është arritur koha e cilësuar.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone