Përfitimet

Electrolux - Soba elektrike - LKR564201K

SteamBake për pjekje të shijshme

SteamBake ju lejon të krijoni rezultate të stilit të furrës në shtëpinë tuaj. Lagështia e lejon brumin të ngrihet plotësisht, duke krijuar brendësi të butë të shijshme, ndërsa nxehtësia e thatë krijon kore të pasur dhe me shkëlqim.

Electrolux - Soba elektrike - LKR564201K

Mёnyra e shёndetshme pёr tё shijuar ushqim tё skuqur

Gёzojuni tё gjitha pёrfitimeve tё njё skuqёsi me ajёr nё banak, pa nevojёn pёr njё pajisje shtesё. Funksioni AirFry ёshtё i pёrfshirё nё furrё – i krijuar pёr tё punuar nё harmoni tё pёrsosur me tavёn e AirFry. Pёr zarzavate dhe patate tё skuqura mё krokante, pa ndonjё vaj tё panevojshёm.

Electrolux - Soba elektrike - LKR564201K

Gatimi me shumё nivele. Gatuani mё shumё nё tё njёjtёn kohё

Me Gatimin me shumё nivele, unaza shtesё e nxehtёsisё siguron qё ushqimet tuaja janё tё gatuara nё mёnyrё tё pёrsosur edhe kur vendosen dy tava nё tё njёjtёn kohё.

Electrolux - Soba elektrike - LKR564201K

Një furrë që pastron vetveten, në mënyrë që ju të mos keni pse

Veçoria e Pastrimit katalitik ndihmon në shmangien e grumbullimit të pluhurit dhe të yndyrës në furrën me qëndrim të lirë. Kjo teknologji vetëpastrimi fillon të punojë automatikisht kur temperatura e furrës arrin 250°C. Duke hequr çdo gjurmë të mbetjeve të gatimit, për ta bërë pastrimin pa mundim.

Cilësime të sakta me ekranin tonë të kohëmatësit LED

Është e lehtë të gjurmoni gatimet tuaja me ekranin e kohëmatësit LED. Mund të caktoni kohët e sakta të gatimit dhe të mbikqyrni ushqimet ndërsa gatuhen. Ju jep kontroll të plotë të furrës, prandaj mund të çlironi kreativitetin tuaj të kuzhinës. 

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone