Përfitimet

Electrolux - Soba elektrike - LKR664100X

SteamBake për pjekje të shijshme

SteamBake ju lejon të krijoni rezultate të stilit të furrës në shtëpinë tuaj. Lagështia e lejon brumin të ngrihet plotësisht, duke krijuar brendësi të butë të shijshme, ndërsa nxehtësia e thatë krijon kore të pasur dhe me shkëlqim.

Electrolux - Soba elektrike - LKR664100X

Gatimi me shumё nivele. Gatuani mё shumё nё tё njёjtёn kohё

Me Gatimin me shumё nivele, unaza shtesё e nxehtёsisё siguron qё ushqimet tuaja janё tё gatuara nё mёnyrё tё pёrsosur edhe kur vendosen dy tava nё tё njёjtёn kohё.

Electrolux - Soba elektrike - LKR664100X

Një furrë që pastron vetveten, në mënyrë që ju të mos keni pse

Veçoria e Pastrimit katalitik ndihmon në shmangien e grumbullimit të pluhurit dhe të yndyrës në furrën me qëndrim të lirë. Kjo teknologji vetëpastrimi fillon të punojë automatikisht kur temperatura e furrës arrin 250°C. Duke hequr çdo gjurmë të mbetjeve të gatimit, për ta bërë pastrimin pa mundim.

Kohëmatësi do të thotë që nuk gatuani kurrë më shumë sesa duhet

Për t'u siguruar që gatimet tuaja nuk gatuhen kurrë më shumë sesa duhet, kjo furrë mburret me një Kohëmatës elektronik që fik nxehtësinë kur arrihet koha e caktuar.

Electrolux - Soba elektrike - LKR664100X

Pianura rrezatuese - pёr gatim tё shpejtё

Pianura rrezatuese ёshtё e shpejtё dhe e lehtё pёr t’u pastruar me zona qeramike qё nxehen shpejt dhe saktёsisht pёr gatim pa mundim.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone