Kuchnia elektryczna 300 LKR500001W

Përfitimet

Conventional Cooking – reliably easy and great for baking

Always reliable and convenient with consistent top and bottom heating, Conventional Cooking is excellent for baking.

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

You're always on time with Minute Minder

Our Minute Minder helps you control your meals. Just set the timer and it will alert you when the time has elapsed – because a minute can make all the difference.

The Removable Glass Door – so easy to clean

With the Removable Glass Door, you can completely remove it and the glass panels, making cleaning a snap.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Top/Bottom/Grill
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Skara + pjesa e poshtme, Skara + pjesa e sipërme, Drita, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Top + bottom (LTC), Top + bottom + grill
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Zona e pasme majtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e pasme djathtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Skara + pjesa e poshtme, Skara + pjesa e sipërme, Drita, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Top + bottom (LTC), Top + bottom + grill
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
 • Dera e sobës e lehtë për t'u pastruar
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 56
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 858
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 39
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.75
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 8475
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 317
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Top/Bottom/Grill
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Skara + pjesa e poshtme, Skara + pjesa e sipërme, Drita, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Top + bottom (LTC), Top + bottom + grill
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Stamped Runners
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 317
 • Bar code: 7332543767588

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - LKS620000W
300
 • Solid Hot Plates – your reliable cooking partner
 • Circulated Cooking – for even heating in the oven
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • Grid Runners – for greater cooking flexibility
 • The Removable Glass Door – so easy to clean
Electrolux - Soba elektrike - LKI64852AX
Kuchnia elektryczna 600
 • Let your hob do the work
 • Hob2Hood does the work while you cook
 • The right cooker for you – easy, fast and safe
 • Crispy, healthier food with AirFry
 • Pyrolitic Cleaning – the smart, self-cleaning oven system
Electrolux - Soba elektrike - LKR560200W
Kuchnia elektryczna 600
 • PlusSteam – for even better baking
 • The Radiant Hob – an alternative to gas cooking
 • PlusSteam – for even better baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • The Timer means you never overcook

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj