Kuchnia elektryczna 600 LKR66020MX

Përfitimet

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food to crispy perfection, every time.

The Radiant Hob – an alternative to gas cooking

The Radiant Hob is a fast, easy-to-clean alternative to gas. Ceramic zones heat quickly and accurately for fuss-free cooking.

PlusSteam – for even better baking

PlusSteam lets you achieve bakery-style results in your own home, at the push of a button. Humidity allows dough to rise fully, creating soft insides with rich, glossy crusts. And try it for amazing roasted chicken or flaky fish. 

Telescopic Runners – just slide for easy access

With our fully-extendable Telescopic Runners, there's no more reaching into a hot oven – the food comes to you. The runners allow the shelves to slide all the way out and secure in place, so your hands are free to roast, season or spice.

XXL Capacity gives you more from your oven

XXL Capacity in your cooker cavity lets you maximise cooking time. Greater efficiency means you can get more from your dishes and rely on your recipes to feed more people when you need to.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Ring + fan + evaporator, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Qark i dyfishtë i rrumbullakët, Niveli i lartë i flakës, 1000W/2200W/140mm/210mm
 • Zona e pasme majtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Qark i dyfishtë oval, Niveli i lartë i flakës, 2200W/1400W/265mm/170mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Ring + fan + evaporator, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Kontrolle për 4 zona energjie
 • Çelësa kontrolli të rrotullueshëm
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 50
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.95
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.82
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 10300
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 943
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Ring + fan + evaporator, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Moussaka pan
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 3 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 943
 • Bar code: 7332543762873

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX
Kuchnia elektryczna 600
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh
 • More time cooking, less watching the clock

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj