Përfitimet

Hob2Hood does the work while you cook

Hob2Hood is the wireless connection between your hob and hood, automatically adjusting the extraction fan based on your cooking temperature. Instantly responsive, this feature ensures you always have extra help in the kitchen.

The right cooker for you – easy, fast and safe

Induction Hob technology means that heat is delivered quickly and precisely, while the surrounding areas remain cool and safe. It also reacts instantly to temperature changes. And the smooth surface makes it easy to clean.

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food to crispy perfection, every time.

Pyrolitic Cleaning – the smart, self-cleaning oven system

The Pyrolytic Cleaning function, a self-cleaning system, raises the oven temperature to turn grease and residue to ash. Now you can clean the inside of your oven with a simple wipe of a damp cloth.

The Soft Closing Door – for a smooth, premium feel

The Soft Closing Door system makes closing your cooker's door effortless. A receptive, soundless response ensures a premium feel.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + acc, Skara, Grill (40) + bottom, Grill + bottom (30), Grill + fan (alter), Ring (40) + fan (30°C fix), Ring (50) + fan + acc, Ring (70) + bottom + fan, Vatra + ventilatori, Ring + fan + acc
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Induksioni, 2300W/3600W/210mm
 • Zona e pasme majtas: Induksioni, 1400W/2500W/140mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Induksion, 1800/2800/3500/5200W/180mm/280mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Fan + acc, Skara, Grill (40) + bottom, Grill + bottom (30), Grill + fan (alter), Ring (40) + fan (30°C fix), Ring (50) + fan + acc, Ring (70) + bottom + fan, Vatra + ventilatori, Ring + fan + acc
 • Pastrimi i sobës: Pirolitik
 • Ventilatori ftohës: Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur soba ndizet. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të sobës.
 • Lartësi e rregullueshme
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Temperature range: 30°C - 300°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 56
Energjia
 • Energy efficiency class: A+
 • SecGenEConskWhCM: 0.98
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.7
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 9000
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 940
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + acc, Skara, Grill (40) + bottom, Grill + bottom (30), Grill + fan (alter), Ring (40) + fan (30°C fix), Ring (50) + fan + acc, Ring (70) + bottom + fan, Vatra + ventilatori, Ring + fan + acc
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Combi tray black enamel
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 2300
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 4 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 940
 • Bar code: 7332543762842

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - LKR500001W
Kuchnia elektryczna 300
 • The Radiant Hob – an alternative to gas cooking
 • Conventional Cooking – reliably easy and great for baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • You're always on time with Minute Minder
 • The Removable Glass Door – so easy to clean
Electrolux - Soba elektrike - LKS620000W
300
 • Solid Hot Plates – your reliable cooking partner
 • Circulated Cooking – for even heating in the oven
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • Grid Runners – for greater cooking flexibility
 • The Removable Glass Door – so easy to clean
Electrolux - Soba elektrike - LKR560200W
Kuchnia elektryczna 600
 • PlusSteam – for even better baking
 • The Radiant Hob – an alternative to gas cooking
 • PlusSteam – for even better baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • The Timer means you never overcook

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj