Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike EKI6672AOX

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or delicious vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food from all around. Crispy perfection, every time.

Cook on instinct – boost or reduce the heat instantly

With this cooker's energy-efficient induction hob, you can really cook on instinct. It's super responsive, so you can turn the heat up or down straight away.

Electrolux - Soba elektrike - EKI6672AOX

A self-cleaning system for sustained sparkle

Keeping your cooker like new shouldn't be hard work. And now it isn't, thanks to the smart Pyrolytic Function in the Electrolux cooker a self-cleaning system that raises the temperature in the oven so that it turns grease and residue to ash. Meaning you can clean inside the oven with a simple wipe of a damp cloth. No effort required.

Electrolux - Soba elektrike - EKI6672AOX

Mbyllje e butë: një derë që mbyllet lehtësisht çdo herë

Dera në këtë furrë gjithmonë mbyllet lehtë dhe pa zhurmë, falë mekanizmit të mbylljes së butë - ideal kur ju jeni në nxitim, dhe thjesht nuk keni kohë të mbyllni derën me kujdes.

Electrolux - Soba elektrike - EKI6672AOX

Liria për të gatuar sa të dëshironi

Ne i kemi dizenjuar tavat tona të pjekjes për t'iu dhënë ju hapësirë maksimale brenda. Me këtë liri shtesë, ju mund të gatuani disa gatime, ose porcione më të mëdha, të gjitha njëherësh.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + drita, Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, (Ring (50) + fan) + Fan + (Ring + fan), Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Induksioni, 2200W/3600W/210mm
 • Zona e pasme majtas: Induksioni, 1400W/2500W/140mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Induksion, 1800/2800/3500/3700W/280mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Ventilatori + drita, Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, (Ring (50) + fan) + Fan + (Ring + fan), Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Pastrimi i sobës: Pirolitik
 • Ventilatori ftohës: Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur soba ndizet. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të sobës.
 • Lartësi e rregullueshme
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Temperature range: 30°C - 300°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 56
Energjia
 • Energy efficiency class: A+
 • SecGenEConskWhCM: 0.98
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.7
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 9000
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 867
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + drita, Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, (Ring (50) + fan) + Fan + (Ring + fan), Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Combi tray black enamel
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 2300
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 1 Horizontal stripe, 4 Glasses, Plastic
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 867
 • Bar code: 7332543746668

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOW
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Greater oven timing
 • A glass door that's simple to keep clean

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj