Kuchnia elektryczna Soba elektrike EKI54970OX

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or delicious vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food from all around. Crispy perfection, every time.

Electrolux - Soba elektrike - EKI54970OX

The crispiest crust

In addition to all your standard oven functions, the PlusSteam feature in this cooker uses a touch of steam to create a richer and glossier colour, a crispier crust and soft delicious texture for all your home-baked bread. So when you are making a fresh loaf of bread, this cooker will give you even and deliciously mouth-watering results.

Cook on instinct – boost or reduce the heat instantly

With this cooker's energy-efficient induction hob, you can really cook on instinct. It's super responsive, so you can turn the heat up or down straight away.

Electrolux - Soba elektrike - EKI54970OX

Expect even cooking

Ensure your dishes are cooked all the way through with the Hot Air Fan. The clever convection system circulates hot air evenly inside your oven so that cooking is consistent across all levels. An oversized pizza laden with colourful ingredients. A deep-dish apple pie topped with crusty pastry. Everything is cooked from corner to corner, top to bottom.

Electrolux - Soba elektrike - EKI54970OX

Your flavours, sustained with steam

Sustain all the nutrients with steam cooking. Sustain all the nutrients in your food with steam cooking.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Induksioni, 2500W/1400W/140mm
 • Zona e pasme majtas: Induksioni, 3700W/2100W/210mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Induksion, 2800W/1800W/180mm
 • Zona e pasme djathtas: Induksioni, 2500W/1400W/140mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Kontrolle për 4 zona energjie
 • Pastrimi i sobës: Katalitik
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Induksion i plotë
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 58
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 858
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 49
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 9918.4
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 232
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Grid Runners
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 232
 • Bar code: 7332543748495

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOW
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Greater oven timing
 • A glass door that's simple to keep clean

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj