Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike EKC6430AOX

Quick-heating, with the ceramic hob

Quick and powerful heating on demand, with the ceramic hob. The smooth glass surface, just like an induction hob, can easily be wiped clean when needed.

Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX

Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh

Kapaciteti i madh i furrës së kësaj sobe ju jep lirinë për të servirur pjata të bollshme. Në fakt, ju mund të gatuani kaq shumë njëherësh, sa çdokush merr nga një pjatë të dytë!

More time cooking, less watching the clock

The Minute Minder gives you more control over cooking and takes the stress out of timekeeping. Start the countdown then put the food in the oven. An acoustic signal sounds when time is up. So you can share a delicious meal without having to keep an eye on the clock.

A glass door that's simple to keep clean

The glass in this oven's door is simple to clean. You can completely remove the door and the glass panels, and quickly clean it all.

Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX

Liria për të gatuar sa të dëshironi

Ne i kemi dizenjuar tavat tona të pjekjes për t'iu dhënë ju hapësirë maksimale brenda. Me këtë liri shtesë, ju mund të gatuani disa gatime, ose porcione më të mëdha, të gjitha njëherësh.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Niveli i lartë i flakës, 2300W/210mm
 • Zona e pasme majtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1800W/180mm
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur për zonat e gatimit: 4
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Kontrolle për 4 zona energjie
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
 • Right Front - Power, W / Diam., mm: 1200W/145mm
 • Right Rear - Power, W / Diam., mm: 1800W/180mm
 • Left Front - Power, W / Diam., mm,: 2300W/210mm
 • Left Rear - Power, W / Diam., mm: 1200W/145mm
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 47
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.95
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.82
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 9300
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 810
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 Combi tray black enamel
 • Mbështetësja e enëve në pjanurë: Jo
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 1 Horizontal stripe, 3 Glasses, Plastic
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 810
 • Bar code: 7332543645688

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOW
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Greater oven timing
 • A glass door that's simple to keep clean

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj