Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike EKC52950OX

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX

Expect even cooking

Ensure your dishes are cooked all the way through with the Hot Air Fan. The clever convection system circulates hot air evenly inside your oven so that cooking is consistent across all levels. An oversized pizza laden with colourful ingredients. A deep-dish apple pie topped with crusty pastry. Everything is cooked from corner to corner, top to bottom.

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX

Efficient cooking

Both time and energy are precious. That’s why this cooker boasts rapid heating zones, which make for saving both in time and energy.

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX

Nutritious and delicious

Create your own healthy snacks by drying fruit and vegetables in your Electrolux oven. Unlock sweet flavours and soft textures with the drying function by simply baking between 50°C and 100°C. It's delicious at its most nutritious.

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX

Your flavours, sustained with steam

Sustain all the nutrients with steam cooking. Sustain all the nutrients in your food with steam cooking.

Time every dish for maximum flavour

Set the timer on and the minute minder will let you know when your dishes are ready. Because a minute can make all the difference when it comes to delicious.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Zona e pasme majtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Coil Radiant, 1200W/140mm
 • Zona e pasme djathtas: Coil Radiant, 1700W/180mm
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur për zonat e gatimit: 4
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 54
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
 • Right Front - Power, W / Diam., mm: 1200W/140mm
 • Right Rear - Power, W / Diam., mm: 1700W/180mm
 • Left Front - Power, W / Diam., mm,: 1700W/180mm
 • Left Rear - Power, W / Diam., mm: 1200W/140mm
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 858
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 42
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.74
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 8305
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 002
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 2 Cake tray black enamel
 • Mbështetësja e enëve në pjanurë: Jo
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Stamped Runners
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 002
 • Bar code: 7332543565856

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOW
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Greater oven timing
 • A glass door that's simple to keep clean
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOX
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Liria për të gatuar porcione të dyta për të gjithë, gjithçka njëherësh
 • More time cooking, less watching the clock

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj